Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2019-05-09 12:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
piloti idioti
Kopš pērn tika paziņots, ka ieslēgtas vidējā atruma kameras uz M šosejām, un teikts, ka nostrādes/soda slieksnis uzlikts uz 72mph, sāk parādīties arvien vairāk alternatīvi apdāvinātu dresūrai pašpakļautu autovadītāju.
Kā tas izskatās no mana skatu punkta: braucu viss tāds cēls pa savu 3 joslu, kruīzs uz 72mph uzlikts. Spoguļos redzu, tuvojas auto, OK, palaidīšu un pārkārtošos, lai apdzītu priekšā esošo mazliet lēnāko. Ups, šamais tā arī mani neapdzen, samazina ātrumu un sēž pie aizmugures durvīm/blakus, vai sabremzē un atpaliek (labākajā gadījumā).
Protams, man arī nākas sadzēsties. Kādu laiku nesapratu ideju, norakstīju uz pilnmēnesi. Bet, šādi kadri sāk parādīties arvien vairāk, un bremzē šamie pirms radara zīmes.
Nākas ieviest jaunu sadaļu failā idioti autovadītāji, blakus tiem, kas nerāda pagrieziena rādītājus, vai tiem, kas pie apdzīšanas pēkšņi sāk aktīvi piedot gāzi, velk līdzi pāris minūtes, dažreiz pat izraujas priekšā, bet tad laikam drosmes krājumi izbeidzas, un atpaliek.
Vai arī blakus tiem, kas pie atļautā ātruma 50mph brauc uz 40mph, un apdzīvotā vietā ar ierobežojumu 30 mph turpina vilkt uz 40mph. Jeb pie zīmes 40mph brauc uz 30mph, un pie zīmes 30mph attiecīgi paātrinās uz 40mph.
Nerunāsim jau par tiem, kas sēž zem atļautā ātruma uz 2.joslas 3joslu šosejā, vai uz 3.joslas 4joslu šosejā, un var midžināt, taurēt, rādīt pagriezienus - cilvēks ir mājiņā, spoguļus uc nelieto, iepūt viņam. ;)

Nav brīnums, ka trūkst profesionālo šoferu - jābūt labai nervu sistēmai, lai 40+h nedēļā pavadītu arvien pieaugošā idiotu ielenkumā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]petro
2019-05-09 16:15 (saite)
Tev Vācijā vajadzētu dzīvot. Tur ir pavisam cita braukšanas kultūra. Patiesībā, gan laikam vienīgā no visām valstīm, kurās esmu bijis, kurā braukšanas kultūra ir tāda, no kuras gribētos mācīties pats un ieteikt citiem pamācīties.
Un vispār - Tev atvaļinājums? Baigi bieži esi atsācis rakstīt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

;)
[info]jan09
2019-05-09 16:23 (saite)
Ir sanācis mazliet padzīvoties un pabraukt pa Vāciju, neko tādu īpašu neredzēju, attiecīgi viedokļa nav.
Esmu atpakaļ ofisā, ar datoru man ātrāk/labāk rakstās. Pirms tam sēdēju telefonā, tad pārsvarā tikai lasīju...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zum
2019-05-10 00:16 (saite)
Es jau nu gan nezinu, kur Tu tur Vācijā esi bijis, bet te visi ārprātīgi brauc. Nupat man garām sporta autiņš drūmi rēkdams aiztraucās pie atļautajiem 80 ar 120. Tāds maziņš melns un plakans.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zum
2019-05-10 08:09 (saite)
Ak jā, nodod kvēlus sveicienus Gunāram un viņa "uguņiem". Es saprotu, ka programmētājam svešvaloda nav sevišķi jāzin, bet par tik zemu līmeni atliek tikai izteikt nožēlu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]di_wine
2019-05-11 19:03 (saite)
Jau pāris gadu garumā apgalvoju, ka pasaulē izplatās smadzdeņu sērga. Idiotu laikmets, kam pauris ir lieka piedeva un nav paredzēta lietošanai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

;)
[info]jan09
2019-05-13 09:48 (saite)
Neesi vienīgā, kas tā apgalvo, daudzās intervijās ar gudriem cilvēkiem ir lasītas līdzīgas atziņas.
+ novērojumi komentāru/jautājumu interneta/dzīvo diskusiju sadaļās par dažādām tēmām to tikai apliecina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?