Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2014-10-01 20:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
krāsu nianses
interesanti skatīties, kā šķīvī sadzīvo cūkgaļa, kas pirkta no UK zemnieka, un cūkgaļa, pirkta lielveikala fasējumā (laikam dāņu).
lielveikala gaļa ir izteikti sārta, no skata skaista, bet pilnīgi bezgaršīga, sausa.
lauku gaļa - kā jau no bērnības pierasts, pelēka, neizskatīga, bet sulīga un ar garšu.

izvēlies, ko vēlies ;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ravejsledzejs
2014-10-01 22:36 (saite)
Neapstrādāta gaļa ir pelēka. Vaikalā tādu nepērk... apkasam ar glutamīnu. Kļūst sārta, smuka. Pērk. Sens triks nekā jauna.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

;)
[info]jan09
2014-10-01 22:54 (saite)
vai kāds saka, ka jauns triks?
bija interesanti 90'os, kad ārzemju ķīmijas firmu pārstāvji braukāja un piedāvāja visādas interesantas ķīmijas gaļas pārstrādātājiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ;)
[info]ravejsledzejs
2014-10-01 23:26 (saite)
Padimijā glutamīnu arī lietoja. Nemaz nevajag te tagad ārzemiekus piedaukt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sirdna
2014-10-02 10:36 (saite)
pelēko nosmērēt ar mārrutkiem un padot man!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

par vēlu tu nāc
[info]jan09
2014-10-02 20:35 (saite)
kāds cits jau to apēda - aicināts ;)

/abas apēdas kopā ar mārrutkiem - nash metod!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dusk
2014-10-02 22:04 (saite)
To sārto ir grūti pagatavot. Viss ko taisa neizdodas. turklāt ja rodas šaubas pērkot, tad pirmajās minūtēs termiski apstrādājot izbāzeņu gaļa uzrādās 110%.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?