Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2014-07-31 18:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
alķīmija mazajiem
pie otreizējas destilācijas iespējams patiesi novērtēt, cik ļoti kaļķains ir ūdensvada ūdens... ar pirmreizējo tādu efektu nevar novērot...
bija iekrājies 1-2 gadus uz Jim Beam mucu ozola skaidām nostāvējies destilāts - nieka 20 litri - aiziet uz pārdestilāciju, par rezultātiem tiks ziņots ;)
organismam 2x destilāts liekas labs esam, kolona ar pildījumu tā arī nav izmēģināta.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

;)
[info]jan09
2014-07-31 21:35 (saite)
vai aiznesi savu 2x destilēto uz laboratoriju? ja jā, ar ko šamie iepriecināja?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ;)
[info]eermaniitis
2014-07-31 22:50 (saite)
vēl neesmu aiznesis - vispār es vēl neesmu piešāvis roku uz augļūdeņiem

it kā nevajadzēja cukuru jau pie brāgas gāzt - bet gan norūgušo vīnu uzlabot ar rektificētu spirtu - tad būtu mazāk astu un galvu

otrkārt es vēl neesmu piešāvis roku uz astu griešanas - ja strādā uz 100w tad itkā laba deva nāk 95-94 grādīga, un tad aiziet pa līko uz leju - tas ir otro reizi dzenot no aptuveni 40 grādīga kublā ... nu lūk, tāda sajūta, ka nolecot uz 93 aiziet astes, bet tad vienu brīdi astes pazūd un parādās ābolainība ... vārdu sakot pati smarža un garša pie astēm nāk ... un tur nu nekas cits kā pētīšana un eksperimentēšana nelīdzēs - jāiepazīst savs aparāts tā teikt ;)

a kad būšu roku piešāvis tā, ka varēšu 2x izdzīt vienādi, tad nesīšu uz laboratoriju skatīties, kas pa tām frakcijām ir ... jo ja nav iespējams 2x izdarīt vienādi un katru reizi atšķiras rezultāts, tad nav ko arī mērīt ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ;)
[info]jan09
2014-07-31 23:04 (saite)
man destilācija ir atstrādāta, bet rektifikācijai nav laika, + doma, ka jāstrādā ar laiku/dozētu izejas atveri (man jāmaina adatu izmēri) nepatīk...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?