eermaniitis ([info]eermaniitis) rakstīja,
Re: ;)
vēl neesmu aiznesis - vispār es vēl neesmu piešāvis roku uz augļūdeņiem

it kā nevajadzēja cukuru jau pie brāgas gāzt - bet gan norūgušo vīnu uzlabot ar rektificētu spirtu - tad būtu mazāk astu un galvu

otrkārt es vēl neesmu piešāvis roku uz astu griešanas - ja strādā uz 100w tad itkā laba deva nāk 95-94 grādīga, un tad aiziet pa līko uz leju - tas ir otro reizi dzenot no aptuveni 40 grādīga kublā ... nu lūk, tāda sajūta, ka nolecot uz 93 aiziet astes, bet tad vienu brīdi astes pazūd un parādās ābolainība ... vārdu sakot pati smarža un garša pie astēm nāk ... un tur nu nekas cits kā pētīšana un eksperimentēšana nelīdzēs - jāiepazīst savs aparāts tā teikt ;)

a kad būšu roku piešāvis tā, ka varēšu 2x izdzīt vienādi, tad nesīšu uz laboratoriju skatīties, kas pa tām frakcijām ir ... jo ja nav iespējams 2x izdarīt vienādi un katru reizi atšķiras rezultāts, tad nav ko arī mērīt ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?