brewing 2
pirmās 2 kannas izdzinās, jāuzlabo dzesēšanas sistēma, jāizdzen vēl 2 vai 3, un tad jāizmēģina slavenā rektifikācijas kolonna.
principā Dropper izskatās normāls aparāts, bet dažas lietas jāpiemēro apstākļiem, un dzesētājs ir pašvaks - kādreiz laukos vecajam aparātam dzesēšana strādāja labāk...
jāpiestrādā pie rūgšanas procesa temperatūras režīma, raugu izvēles, ūdens attīrīšanas.
skatos ebay katlu alus vārīšanai, izvēle nav liela (katliem virs 30l par zemu cenu), un nevaru saprast - ņemt alumīnija vai "ņerževeikas" katlu.
jebkurā gadījumā uz tuvākajiem Jāņiem paša alus vēl nebūs...
PS paskaidrojums par ideju:
alus vārīšanai tiek plānots elektriskais katls ar automātisku temperatūras režīma kontroli. attiecīgi tiek plānots nopirkt gatavu 220V boilera tipa pārtikas (tējas/kafijas) katlu un to nedaudz pārbūvēt...