Sacerda ([info]invidia) rakstīja,
@ 2005-11-10 13:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tātad pieeju es pie virtuves loga, lai ievērtētu drūmo mikrorajona pre-ziemas ainavu. Un pretējās mājas ceturtajā stāvā ieraugu kādu jaunu cilvēku rāpjamies laukā pa logu. Sirds nodreb, bet izrādās, ka jaunais cilvēks tikai remontē logu, ar dzelzs lāpstiņu ziezdams tam apkārt kaut kādu pelēku špakteli. Pēc brīža pa ceļu sāk virzīties sarūsējis un nīgrs tantuks, kurš jau visai drīz ar acs kaktiņu piefiksē, kas augšā notiek. Tantuks apstājas, stāv un skatās - kritīs, nekritīs? Desmit sekunžu laikā nenokrīt. Tantuks iet tālāk, bet pēc pieciem metriem apstājas un pagriežas atpakaļ, un atkal skatās - tiešām nekritīs? Atkal nekā. Tantuks noiet vēl piecus metrus un nu vēlreiz pagriežas - nu kas ir, tiešām nekritīs? Un nekrīt vis. Un tā vēl pāris reižu, līdz viss interesantais neizbēgami izzudis tantuka skatienam.
Nu ko, ļaudis, asinskāri esat palikuši? Žēl, ka tantuks mani nepamanīja - būtu uztaisījusi pēc iespējas nosodošāku sejas izteiksmi, varbūt nokaunētos.
A ko es tur tik ilgi darīju? Nu neko jau, uz kociņiem un putniņiem skatījos..


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2005-11-10 13:59 (saite)
Vai vēl trakāk - kad braucot garām avārijas vietām, visi palēlina gaitu un blenž, kaklus izstiepuši. Palīdzēt jau neviens netaisās, bet paskatīties uz asinīm un šķembām - uij, to visi...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]invidia
2005-11-10 14:13 (saite)
Nuja, sen atpakaļ biju atreferējusi teju apogejisku šīs parādības paraugdemonstrējumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kakjux
2005-11-10 15:13 (saite)
pie u/v Centrs bija pretīgs gadījums.. pie durvīm nokritis cilvēks, acīmredzamā epilepsijas lēkmē. viņam apkārt stāv bariņš cilvēku, viens aiziet, pasauc apsargu, jo tur, redz, cilvēks guļot, apsargs (izsauc ātros un) sāk visus lamāt, ko nav izsaukuši jau iepriekš. viena meitene - a ja nu viņš tēlo? apsargs - bet tak skaidri redzams, ka viņam slikti! meitene - ā.. nujā.. bet kā es to varēju zināt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?