ak, Džek

Posted on 2010.04.23 at 13:30
man:: jātais ēst
skan: Alva Nota
Tags: , , ,
aizvakar darbā ejot gar sargu, kurš skatās TV, ar acu un ausu kaktiņiem saodu kko pazīstamu - džīzaskraist, jā, jā, jā - Bordertaunas reklāma!
un mēs ar Kārli pirms kāda laika pavadījām neskaitāmas stundas neauglīgos pūliņos atrast šito seriāli torentos vai jūtjūbā vai jebkurcitur un tagad izrādās, ka viņu taisni rāda pa LTV7 katru darbdienu 16:00.
un tagad vēl viens džīzaskraist, jo pulkstens 16:00 visbiežāk ir tas laiks, kad esmu ceļā uz darbu vai darbā.
tā arī neesam vēl tikuši pie skatīšanās.

un, kas interesanti, šodien brausējot kas jauns klabī, izrādās, ka es neesmu vienīgais cilvēks, kam aizvakardiena bijusi atklāsmes diena Bordertaunas sakarībā. drošivien tai dienā seriāla egregors bi sakoncentrējies īpaši spēcīgs.


p.s. nezinu vai nu tā vajag stāstīt, bet bērnībā, Smiltenē, ar draudzeni bijām uztaisījušas katra sev zirgu no nūjas un ar lupatām piebāztas zeķes, sadalījušas teritorijas (Jāņkalns Kanāda, Lazdukalns ASV) un lomas (es, protams, biju Džeks Kredoks) un ta caurām dienām varējām jādelēt riņķī un uzmanīt vai perimetrā viss kārtībā.

Comments:


zimbabve
[info]zimbabve at 2010-04-23 13:47 (Saite)
sveiciens no otras zirgmeitenes:D (ciba ir visur!)
Es gan ne sitama neatceros, kurā tēlā biju iemiesojusies.
*
[info]inese_tk at 2010-04-23 14:21 (Saite)
nu ņemot vērā to, ka Marie Dumont ar zirgu apkārt perimetru pārbaudot nejāja, tad jau atliek tik Klaivs Benets :)))
zimbabve
[info]zimbabve at 2010-04-23 14:26 (Saite)
ā, sarkanā uniforma, nu man kaut kas ataust atmiņā, jā:)
Ūūlę
[info]chimera at 2010-04-23 13:50 (Saite)
visādi foršie cibiņi par šo, izskatās, ir tādā sajūsmā, ka aš sāku nožēlot, ka bordertauna ir gājusi man secen [skatījos tos seriālus, kurus skatījās vecāmāte, un b-tauna šai pie sirds negāja].

un tv man arī nav :/
*
[info]inese_tk at 2010-04-23 14:26 (Saite)
manai vecaimātei (un vecampapam arī) tieši gāja pie sirds un ar viņiem kopā tad arī skatījos.

tv mums arī neliela problēma - mājās mums viņš ir, bet viņu 24/7 skatās mans tētis
presiite
[info]presiite at 2010-04-23 13:57 (Saite)
es ar par šo dzirdēju, man gan nedaudz negribās vilties
*
[info]inese_tk at 2010-04-23 15:07 (Saite)
man arī bail bišķiņ. jo, piemēram, bērnības krutā filmā Mio manu Mio, kautkad salīdzinoši nesen skatīta likās pilnīgas šausmas un ārprāts.
zimbabve
[info]zimbabve at 2010-04-24 12:44 (Saite)
sākumā nokautrējos, bet tad izdomāju, ka labas lietas tak nav ko noklusēt:) Vienvārdsakot, palasījos tev cibu un nodomāju, ka esi baigi foršais ļaužs. Un daudz kas no tā, kas zem "gudrības" taga rakstīts, ir ļoti pazīstami. Man pēc liela "kosmosa" spēriena pa pēcpusi ir ilgstošs funktierēšanas un meklējumu periods iestājies un atradu šo to ļoti noderīgu lietās, ko esi rakstījusi, paldies:)
*
[info]inese_tk at 2010-04-24 13:06 (Saite)
paldies!
nav jau ko turēt labus vārdus kabatā :)

nu, es atkal palasījos vakar Tavu klabu bišķiņ :) un ar nodomāju, ka Tu esi forša tāda. man gribas teikt - humānistiska, bet es diemžēl nemācēšu paskaidrot, ko es īsti domāju ar šo vārdu šādā kontekstā. nu man, kā jau daudziem, ir pāris kategorijas kurās grupējas zināmie cilvēki un Tu automātiski un dabiski iegāji sektorā, kas manā prātā saucas humānisti. ai, droši vien ļoti streindž izklausās.
vienīgi nobijos mazliet no Tavas nīgrošanās par neracionālismu un nobrīnījos, kāpēc mani piedraugoji, jo es dzīvoju ļoti neracionālā, kosmiskā pasaulē - esmu tādu atradusi par sev par labu esam un priekš manis tās visas lietas strādā, atvieglo dzīvi, palīdz un virza.
bet kā jau esmu to iepriekš rakstījusi man neliekas, ka šādām uzskatu atšķirībām vajadzētu traucēt komunikācijā :)

un man šausmīgi, šausmīgi patīk viss, kas Tev rakstīts zem taga "smiltene"!!!

jaukdien
zimbabve
[info]zimbabve at 2010-04-24 13:13 (Saite)
Ai, viss plūst, viss mainās. Pirmā reakcija uz veselības nedienām bija baigās dusmas un šoks un mēģinājums pieķerties racionālismam, jo tas vienīgais, kas nebaidīja, kaut kas drošs šķita. Nu jau esmu tikusi pie bik cita funktiera, aiz kam tas viss radies un kas notiek, bet nerakstu par to cibā, kaut kā ļoti intīma ir tā apziņa un negribas viņu tik trauslā stāvoklī vēl publiskot. Tāpēc arī ir tās pazīstamās lietas tavējā cibā, pa citiem ceļiem nāku pie līdzīgām atziņām.

Smiltene vispār ir vislabākā vieta ever, jā:)) Tev ar lai jauka diena:)
Previous Entry  Next Entry