Dvina

Posted on 2009.10.11 at 12:12
man:: jātaisās uz Rīgu
skan: Piano Magic
Tags: , , , ,
vakarvakarā, tumsā braucot mājās no Daugavpils šausmīgi sagribējās kko tādu, no kā es esmu jau pāris, ja ne gaismas, tad parastos gadus točna tālu prom - 5diensnakti ar dzīvesbiedru noļļuļāt kādā saviesīgā iestādījumā līdz rītam, pārvilkties mājā, nogulēt līdz kādiem četriem-pieciem vakarā, lēnām mosties, vāļāties, nodarboties ar seksu, paēst (vēlams pasūtot uz mājām picu vai ko tādu), uzvilkt mugurā kko glamūrīgi nevīžīgu un ērtu un atkal iziet mazliet ielās, lai satiktu cīņu biedrus, mazliet iemalkotu un patērzētu. ā un tam visam jānotiek kkad ziemā, kad ārā ir pelēkmelna tumsa un klasiskie Latvijas ziemas +/- 2 grādi ap nulli. vēlams bez šļuras.
nujā, bet lai tiktu pie kkā tāda, vajag vismaz divas lietas, kuru mums nav - a) lai ir patika pret dzeršanu un tusēšanu; b) vajag dzīvot Rīgā, jo kā teica dzīvesbiedrs - visā šajā ir ļoti svarīga kontinuitāte, ko grūti dabūt mitinoties vietā, uz kuru no Rīgas pusstundu jābrauc ar vilču. un mēģinājums kko tādu imitēt manliekas būtu pilnīgs dizāsters.
vēl vakarvakrā, tumsā braucot mājās no Daugavpils redzēju trīs krītošasus zvaigznes drakonīdus.


Lielvārde
teetinjsh

ziime

i

k

buuris

youkai

monstrs

chuuka

Skrīveri
trepes

trepes

koki

ozols

k

pilskalns

i

spiidola

private

pilskalns

Koknese
koknese

koknese

koknese

Daugavpils
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

speeles

bazniica

bazniica

pakalpojumi

Saldajā ēdienā - tūristu bildes
turist

Photobucket

Mājupceļš
Photobucket

Photobucket

Photobucket

laiks mūs lutina, laiks mūs lolo - vēl ne reizi, kad esam iepriekš nolēmuši kaukur doties, laiks mūs nav pievīlis. Daugavas krasti skaisti, skaisti, rudens dzestrums un smarža kā bērnībā, kā tagad. trepes stāvas kā siena un trepes dubļainas un brīnišķīgi idilliska vieta, kas beigās izrādās privātīpašums/susuru liegums. pilskalni, pilsdrupas un viens cietoksnis. Daugavpils, kā ārzemes. sveša, slāviska, nesaprotama. vēsa un aizdomīga. bet ineteresanta un dzīva, tikai ritms cits, cits laiks un cita telpa. A6 šoseja kā Polija - līkumaina, apdzīvotas vietas seko cita citai, kopā ar ātruma ierobežojumiem un ceļa remontiem. daudz mašīnu, daudz. latgaļu džigiti brauc, ieminot grīdā, kad mēģina šos apdzīt. zirgu mēsli ceļa malās. vientuļa veca sieva tautas tērpā, kaukur nekurienes vidū. slēgtais vakars ar dejām un tostiem kafejnīcā "Randiņš". agri satumst un paliek auksts un salst rokas. nebraukt vairs nekur bez līdzpaņemtām sviestmaizēm - tik labi tās garšo skatoties kā saule noslīkst Daugavā. ritums, rāmums, kustība.

Comments:


__________________
[info]spiritualized at 2009-10-11 13:11 (Saite)
a. punktu jums vajdzētu labot
*
[info]inese_tk at 2009-10-12 13:06 (Saite)
nezinu gan. cik tad nu var malt un darīt vienu un to pašu. manliekas, ka visu labo un lielisko. ko man tas varēja dot es esmu dabūjusi atliku likām, jūtos priecīga un pateicīga par to visu un man pietiek. es to nenosodu, bet man pašai diezko neinteresē. visas reizes, ko es pēdējā pusgada laikā ar vislabākajiem nodomiem un pilnīgi atvērti esmu mēģinājusi nodoties dzeršanai un tusēšanai man ir sagādājušas lielāku vai mazāku vilšanos un garlaicību.
[info]digna at 2009-10-12 18:52 (Saite)
jaukas bildes, visvairāk protams, mani sajūsmina tūristu bildes. :D

Klau, varbūt iestājoties daudz maz normālai ziemai beidzot varētu apvienot to Spils iestāžu 50gramīgo gājienu ar augstākminēto plezīrēšanu divu dienu garumā? Nū, glamūrīgi uzcirsties un iet tautās Salaspilī un tad izcept picu uz poģirām, m? Galmūrīgos tērpos, protams.
*
[info]inese_tk at 2009-10-12 23:57 (Saite)
nu vispār varētu jā, tikai
a) manliekas gandrīz neiespējami ka Kārļam ir vairākas brīvdienas pēc kārtas, kad ir brīvs arī man un vēl arī Tev :(
b) Kārls saka, ka tādas lietas nevarot ieplānot (es gan domāju ka bišķiņ var gan :))
Previous Entry  Next Entry