...

Posted on 2007.08.11 at 05:39
man:: tesa
skan: arlabunakti
Tags: , , , , , ,
vispār jau nebija prātīga doma uzvārīt pienu, iedzert un ar ļasikiem močīt no saļika uz a-salu [ar vilcienu protams]. izrādījās, ka rīgā tomēr es neesmu tik advancēta kā salaspilī. šajā gadījumā es ceļā uz casablanku +/- kritienā iecirtu pedāli kājā. nu nekas, toties tagad esmu mājās.
un
es gribētu apsolīt, ka vairs nekad ap šo laiku pārrodoties, nerakstīšu lepnus apgalvojumus, ka varu atbraukt mājās ar riteni jebkādā stāvoklī. tas tāpat jau sen ir skaidrs. bet es to tomēr neapsolīšu.
rīt man būs vēl viens kaķis. un rīt kritīs zvaigznes.

un godīgi sakot man nav ne jausmas, kā tajā tumsā un zaļajā kosmosā, kurā, manlieks, pati savu māti nepazītu, es tomēr ieraudzīju un sasaucu [info]svenskterror
par pārējām 'ģeniālajām' lietām nerunāsim. vismaz šobrīd.
jauku Jums dienu. es gulēšu.

Comments:


Gatis
[info]gg at 2007-08-11 08:23 (Saite)
labrīt! :)

starpcitu, kad vakar ap kādiem 23ijiem, kad pēc peldēm un piknikiem ripoju no Sauriešu puses, kautkas ar sēdēja tur placītī...

moš tie bij kādi citi rabarberi? :)
*
[info]inese_tk at 2007-08-11 14:42 (Saite)
nu kkad pirms dienām divām - trim placīti, kuplā skaitā, bija apsēdusi acetonieku jab raiņielas banda. gan jau ka tie bija tie.
signe signe
[info]chocho_chocho at 2007-08-11 13:01 (Saite)
btw, mees ar vakar taisiijaamies to pienu dzert.
*
[info]inese_tk at 2007-08-11 18:39 (Saite)
starp citu, kāda jums ir piena vārīšanas tehnoloģija? mums vislaik bij tāda ne pārāk, bet pagājušogad foršie Dobeles puikas mums iemācīja vislabāko man zināmo. salīdzinoši ātra un efektīva.
signe signe
[info]chocho_chocho at 2007-08-11 19:10 (Saite)
nu, nu, nu kaada ta' ir jums?
*
[info]inese_tk at 2007-08-11 19:27 (Saite)
ņem kārtīgu kušķi kaņepju [grūti pateikt cik tieši, bet bez lielajiem kātiem utt., ā un vajag ņemt tikai kaņepju mātītes, no tēviņiem nav nekādas jēgas], liek vidēji lielā katliņā, uzlej litru piena [vēlams treknāko] un tad... tad sākas ķēpa, jo viss šitais ir nepārtraukti jāmīca, vislabāk ar koka piestu. sākumā pienu neredz un kaņepes lien no katla ārā, bet mīcīšanas rezultātā tas viss pārvēršās spilgti zaļā putrā, jo zaļāka jo labāk. pēc 30-40 min vārīšanas-stampāšanas [un paatdzesēšanas] to visu ar kārtīgu spiešanu kāš caur marli [marli ņem apm 3 kārtās, jāpērk aptiekā nevis saitējamā, bet metros]. pēc tam var vēl iemest uz pāris minūtēm saldētavā, jo vēsāku ir vieglāk iedzert. servē apm pa 70g [no 1l piena paliek vidēji 300g] uz cilvēku, klāt ābolu vai sulas glāzi :).
sāk iedarboties apm pēc stundas. have a nice trip.

+ procesā var piebērt arī nedaudz sodas, tip viņa palīdzot vilkt THC ārā no kaņepēm, bet pieredze liecina, ka bez tās sodas var mierīgi iztikt.

+ ja tev ir kāda labāka recepte padalies.
Previous Entry  Next Entry