starp citu, kāda jums ir piena vārīšanas tehnoloģija? mums vislaik bij tāda ne pārāk, bet pagājušogad foršie Dobeles puikas mums iemācīja vislabāko man zināmo. salīdzinoši ātra un efektīva.
ņem kārtīgu kušķi kaņepju [grūti pateikt cik tieši, bet bez lielajiem kātiem utt., ā un vajag ņemt tikai kaņepju mātītes, no tēviņiem nav nekādas jēgas], liek vidēji lielā katliņā, uzlej litru piena [vēlams treknāko] un tad... tad sākas ķēpa, jo viss šitais ir nepārtraukti jāmīca, vislabāk ar koka piestu. sākumā pienu neredz un kaņepes lien no katla ārā, bet mīcīšanas rezultātā tas viss pārvēršās spilgti zaļā putrā, jo zaļāka jo labāk. pēc 30-40 min vārīšanas-stampāšanas [un paatdzesēšanas] to visu ar kārtīgu spiešanu kāš caur marli [marli ņem apm 3 kārtās, jāpērk aptiekā nevis saitējamā, bet metros]. pēc tam var vēl iemest uz pāris minūtēm saldētavā, jo vēsāku ir vieglāk iedzert. servē apm pa 70g [no 1l piena paliek vidēji 300g] uz cilvēku, klāt ābolu vai sulas glāzi :). sāk iedarboties apm pēc stundas. have a nice trip.
+ procesā var piebērt arī nedaudz sodas, tip viņa palīdzot vilkt THC ārā no kaņepēm, bet pieredze liecina, ka bez tās sodas var mierīgi iztikt.
sāk iedarboties apm pēc stundas. have a nice trip.
+ procesā var piebērt arī nedaudz sodas, tip viņa palīdzot vilkt THC ārā no kaņepēm, bet pieredze liecina, ka bez tās sodas var mierīgi iztikt.
+ ja tev ir kāda labāka recepte padalies.