ieve ([info]ieve) rakstīja,
@ 2014-09-30 14:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
personu vadība
vakar pēc mēneša portretējuma Baltijas personāldaļas vadītājai, tuvai uzticības personai un vienkārši labam cilvēkam, par manu sadarbību ar Lielo bosu viņa man pajautāja - Pag, ko Tu gribi teikt, ka Tu meklē jau piedāvājumus ārpus SE? Es sapratu, ka mana emocionālā nenoturība ir ļoti loģiska! Tas pat no viņas izklausījās pēc draudzīga piedāvājuma (sak, mocīties, ja negribas, nevajag).

Nu nav nekā iedvesmojoša strādāt ar cilvēku, kurš nemitīgi izrāda pārākumu, noliec atgrezinisko saitni, bet vienmēr izmantos izdevību iebakstīt par neizdarīto ne padarīto. Huh.

Bet wait a second! Es esmu skorpions! Neviens (izņemot mani pašu) mani nevar tā vienkārši nospiest! Šī ir cīņa, kurā es piedalos!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ld
2014-10-03 11:21 (saite)
http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Principle

(Atbildēt uz šo)


[info]ld
2014-10-03 11:24 (saite)
vai Tev arī nav problēmas ievērot subordināciju? iedomājies apgrieztu situāciju, ja Tu būtu izcīnijusi vietu zem saules un Tev piekomandētu idejām bagātu jaunieti no trešās pasaules valsts, kurš visu laiku apšaubītu Tavus lēmumus. Nu es te drusku pārspīlēju, bet zinu, ka domu Tu saprati.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ieve
2014-10-03 13:48 (saite)
blah blah - VIŅŠ mani izvēlējās! VIŅŠ ir mans lielākais profesionālais izaicinājums. Un nav jau ko čīkstēt - es izvēlējos arī VIŅU. VIŅŠ nav līderis, kuram sapņainām acīm sekot. Esmu novērojusi, ka cilvēki, kas viņam ir vistuvāk apkārt arī dabū visvairāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2014-10-03 13:55 (saite)
VIŅŠ droši vien tagad ļoti cieš no šīs savas izvēles. Tu vispār esi pajautājusi VIŅAM kāpēc viņš Tevi izvēlējās?

P.S. S cieš no sliktas komunikācijas ar savu šefu. es viņam te pilināju, pilināju un viņs vakar piezvanīja un pateica visu, ko viņš jau divas nedēļas man stāsta. un voila! risinājums uzradās 5 min laikā!

es smaidu ūsās un pati sev saku "... bet es taču teicu!" :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ld
2014-10-03 14:01 (saite)
ar to visu es negribu teikt, ka es zinu visu vislabāk, bet tikai to, ka jāmaina scenārijs. Dievs slēpjas mazās lietās. reizēm tādi sīkumi izmaina visu komunikāciju!

Kaut kur lasīju vienu rakstiņu, kur divi šefi netika galā ar padoto. šefene padevās, bet šefs uzaicināja padoto uz pusdienām un pajautāja "kāpēc Tu mani ienīsti?"
notika lūzumpunkts un konflikts izbeidzās.

S stāsīja par piedzīvojumiem Skotijā. Toms stīvajai skotu klientei esot pajautājis kur tuvumā esot kāds labs restorāns. viņa atbildējusi tas un tur. Toms turpinājis sarunu pasakot: OK, skaidrs, kad Tu tur vari šovakar būt?
S žoklis atkāries par tādu business etiķeti. Mani pārsteidza savukārt ka dāma piekritusi vakariņām un tās tēmas kādas risinātas.

vispār es ļoti daudz mācos no Stefana atstāstiem. un viena no mācībām - personīgas attiecības ir ļoti ļoti svarīgas. gan ar kolēģiem, gan ar klientiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ieve
2014-10-03 17:13 (saite)
draudziņ, šis nav vienkāršais scenārijs. Te cilvēkam bišku klapes uz acīm un tā saķeršanās ir jau aiz tā, ka es tās klapes mēģinu raut nost, bet viņš PROTAMS neļaujas. Un ne jau man vienai leikas, ka viņam klapes uz acīm. Tāds mazais bērns - pamanu, bet nezinu, ko darīt, tāpēc izliekos, ka nekā nav. Ā, Tu pamanīji, ka ir problēma - nu tad risini, jo es neko tādu neredzu.

Man nav problēmu izrunāties, bet es jau viena nevaru runāt... Ja jau tikai man ir problēmas, ko tad lai daru? tāpēc jau es te ventilējos!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?