ieve ([info]ieve) rakstīja,
@ 2014-09-30 14:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
personu vadība
vakar pēc mēneša portretējuma Baltijas personāldaļas vadītājai, tuvai uzticības personai un vienkārši labam cilvēkam, par manu sadarbību ar Lielo bosu viņa man pajautāja - Pag, ko Tu gribi teikt, ka Tu meklē jau piedāvājumus ārpus SE? Es sapratu, ka mana emocionālā nenoturība ir ļoti loģiska! Tas pat no viņas izklausījās pēc draudzīga piedāvājuma (sak, mocīties, ja negribas, nevajag).

Nu nav nekā iedvesmojoša strādāt ar cilvēku, kurš nemitīgi izrāda pārākumu, noliec atgrezinisko saitni, bet vienmēr izmantos izdevību iebakstīt par neizdarīto ne padarīto. Huh.

Bet wait a second! Es esmu skorpions! Neviens (izņemot mani pašu) mani nevar tā vienkārši nospiest! Šī ir cīņa, kurā es piedalos!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ieve
2014-10-03 17:13 (saite)
draudziņ, šis nav vienkāršais scenārijs. Te cilvēkam bišku klapes uz acīm un tā saķeršanās ir jau aiz tā, ka es tās klapes mēģinu raut nost, bet viņš PROTAMS neļaujas. Un ne jau man vienai leikas, ka viņam klapes uz acīm. Tāds mazais bērns - pamanu, bet nezinu, ko darīt, tāpēc izliekos, ka nekā nav. Ā, Tu pamanīji, ka ir problēma - nu tad risini, jo es neko tādu neredzu.

Man nav problēmu izrunāties, bet es jau viena nevaru runāt... Ja jau tikai man ir problēmas, ko tad lai daru? tāpēc jau es te ventilējos!

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?