ieva ([info]ieva) rakstīja,
@ 2006-09-20 00:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
naktij piemīt īpašs miers, naktī es varu mierīgi strādāt. es tagad domāju, ka ar prieku pagrieztu dienai muguru, pagrieztu savu diennakts režīmu pa 180 grādiem, ar seju pret mēnesi. nav daudz kā tāda, kas man pietrūktu, tā izdarot. daži cilvēki un reizi pa reizei iespēja apmeklēt kādu muzeju, piem. bet citādi... būtu jauki - pamosties, nomazgāties, iedzert kafiju; satikt U., uztaisīt vakariņas/brokastis, kopā paēst, samīļot U. un nolikt gulēt, ieslēgt datoru un pastrādāt līdz kādiem 7iem, padzert kopā rīta tēju, tad aiziet uz dievkalpojumu 8os un tad mājās gulēt. man der!;)

upd. bet nu, diemžēl jau tagad skaidrs, ka šī utopija slēpj sevī ļoti lielu potenciālu pārtapt antiutopijā :) garb, grab visas vīles, uz puņķiem vien turas kopā. eh... :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pelican
2006-09-20 00:54 (saite)
es tā kādu laiku gandrīz vai dzīvoju. bet zin, kas pietrūkst? acis grib redzēt. redzēt vairāk nekā nakts izrādes piedāvā. vēl trakāk, gars grib palūkoties riktīgi izspīdinātā stūrītī, detaļas ir skaistas. un vēl nakts dzīvošana visu aprobežo ar prātu. sākas tāda savā galvā dzīvošana. tāda ielipšana beigās, ķeskāšanās pa smadzeņu plastalīniem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ieva
2006-09-20 00:57 (saite)
mhm, es jau ar' beigās atskārtu, ka nav, nav riktīgi, kaut izskatās nevainojami. ir bijusi kaut kāda fiška tomēr dievam, sakārtojot tās lietas tā, kā ir ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelican
2006-09-20 01:07 (saite)
es esmu iemīlējusies Dūdieviņā. bet viņš šķiet ir tāds apvainojies, noslēdzies sevī un pierunājis visus kokus izlikties par muzeju "Mežšs". nē man nekas nav pret muzejiem, bet ir bijis savādāk. vai arī ir licies, ka ir savādāk. tāda ilūzija par mīlestību. to es nekad vairs neatšifrēšu. tādēļ jādodas tik uzpriekšu un jāskatās kādi ziedi atveras daudz jūdzes zem jūras līmeņa. tur, kur tās zivis ar lukturīšiem priekšā.
es vakar lasīju par šamaņiem. ir doma, moš man šovakar arī varētu patikt. jāpamēģina.
klau, bet tu zvirbulēn uzmanīgi. vienatne ar nakti ir narkotika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ieva
2006-09-20 01:26 (saite)
taisīju sviestmaizi tikko un domāju, ka varbūt vienkārši esmu sailgojusies pēc tās savdabīgās vientulības, ko var piedzīvot tikai naktī un tikai vienatnē ar savu prātu. zini, mani tā mocīja, kad tās bija par daudz, bet laikam esmu pie tās savā ziņā cauri laikiem pieradusi. tagad dzīvojot tik izjusti un piesātināti, tik ar sirdi un tik ne ar prātu, kājas īkšķis reizēm iekņudas maldīgi saldenās atmiņās ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelican
2006-09-20 01:32 (saite)
ei, manī pamodās mācītājs puķainā halātiņā :)) šis stāvoklis nav īsti ērts,==> es notinos
ziņkārība dzen palūre't uz mēnesi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ieva
2006-09-20 01:27 (saite)
sviestmaize btw sanāca vienkārši grand! :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?