Novembris 29., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:42
Pabeidzu NaNoWriMo, kas ir vis-vis-nefictionālākais NaNo ever, bet no tā visa varētu sanākt viens diezgan ekselents stāsts (tikai tagad jāizdomā, vai es viņu gribu atstāt EN vai pārlikt LV)
Atklāju, ka vairs nedusmojos uz cilvēkiem (tīrs antro, btw, antro un savest galvu kārtībā) (antro vispār ir diezgan jocīga lieta, nu, tajā brīdī, kad tu saproti, ka cilvēki vnk dara dīvainu un stulbu sūdu reizēm, bet tas ir ok, cilvēki tādi ir & this is humanity & es protams varu gribēt būt super ekskluzīva savās draudzībās un paziņu lokos, bet tas ir 1) boring as fuck 2) I like messy people anyway 3) man vispār nepatīk tā implikācija, ka, ja es gribu sev apkārt cilvēkus, kas ir kaut kādā ziņā perfekti, tad man ir jābūt super perfektai pašai, & I'm just not*)
Also diezgan episki aizlēju mūli; the sober mind is a messy thing

*also padomāsim, ja es būtu super perfekta, tad ar mani draudzētos tādi cilvēki, kam vajag, lai viņu draugi ir super perfekti cilvēki, un akdies, now that's certainly boring as fuck; "es jau ar tevi draudzētos, ja tu būtu perfektāka un nedarītu stulbu sūdu reizēm" ir tāds dealbreaker ka maz neliekas

//nē nopietni es tak tiešām vienubrīd biju izdomājusi & pati nepamanījusi, ka varētu uzkonstruēt tādu būtni, kas ir tipa tā kā es pa domāšanas & emocionalitātes līniju, tikai bez miskastes galvā, visa tāda savākta un mierīga un bez glupībām; protams, labi, ka šāda veida monstrs vispār nav iespējams un līdz ar to šis psihais projekts netika īstenots, bet nu 1) wtf 2) kas būtu tas cilvēks, kam kaut kas tāds varētu likties simpātisks un vajadzīgs
Mūzika: Michelle Gurevich - Drugs Saved My Life

(16 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]unpy
Date:29. Novembris 2018 - 10:03
(Link)
Implikācija! O_o
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Novembris 2018 - 12:20
(Link)
domā, neimplicē? manā skatījumā implicē

nu tb var jau būt, ka tādi perfekti cilvēki gribētu mani pieturēt tuvumā, lai varētu labāk izcelties uz mana foniņa, bet nu atkaliņās grūti nosaukt to par "draudzēšanos"
From:(Anonymous)
Date:29. Novembris 2018 - 11:49
(Link)
Kuram cilvēkam varētu būt vajadzīgs mierīgs, savākts cilvēks un bez glupībām? Daudziem, daudziem.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Novembris 2018 - 11:50
(Link)
Nu tad lai iet pie tevis vai tml :)
[User Picture]
From:[info]iive
Date:29. Novembris 2018 - 12:00
(Link)
daudz tos daudzus daudzināja
nu tos daudzus ieraudzīgu
cik nu gan tos ieraudzīju
daudzie daudzi anonīmi
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Novembris 2018 - 12:18
(Link)
nu labi, gan jau nebija ļauni domāts
From:(Anonymous)
Date:6. Decembris 2018 - 12:01
(Link)
Labāk jau nē. Es vienkārši norādīju, manuprāt, uz argumenta absurdumu. Ja ideja tapt citādākam tiek atmesta, jo liekas, ka nevienam nav vajadzīgi mierīgi un apzinīgi cilvēki, tā ir domāšanas kļūda. Kļūstot tādi, kādi mēs vēlamies būt, mēs arī piesaistām cilvēkus, kuri to novērtē. Noteiktām rakstura īpašībām ir noteiktas priekšrocības, piemēram, mierīgie cilvēki necels drāmu, "nemierīgie" vairāk meklēs piedzīvojumus. Un abi ir labi un pasaulē vienlīdz izplatīti. Jāmāk tikai atbildēt par to, kas kuram dzīvē ir svarīgi.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:6. Decembris 2018 - 12:17
(Link)
Nu nu, kas tad ir absurds argumentā "izkopjot īpašības x, es zaudēšu jaudu īpašībām y, kā arī cilvēkus, kas man ir svarīgi - turklāt iegūšu draugus, kas man riebjas -, tāpēc nafig nevajag pārspīlēt, izkopjot īpašības x"?

ja nu akurāt tu gribi mēģināt atrast "argumentu" tekstā, kas acīmredzami nav rakstīts ar mērķi "parādīt, kāda es esmu nenormāli racionāla un argumentēta" (kas pati par sevi ir kritiskās domāšanas kļūda)
From:(Anonymous)
Date:10. Decembris 2018 - 12:25
(Link)
Kā ir iespējams iegūt draugus, kas tev riebjas? :O "draugus"..
[User Picture]
From:[info]dumshputns
Date:29. Novembris 2018 - 13:01
(Link)
Starp citu, Tavam grāmatām ir viens milzīgs trūkums. Tās pārāk ātri izlasās. Biju Rīga, gribēju vēsu prātu, bet laikam nebija vēl izlikts pārdošanai.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Novembris 2018 - 13:11
(Link)
Hm, zvaigznē būtu jābūt, Rozē arī esot?
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:29. Novembris 2018 - 16:08
(Link)
moš izpirkts?
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Novembris 2018 - 16:35
(Link)
Nu labi :D
From:[info]santech
Date:30. Novembris 2018 - 00:29
(Link)
Monstrs!! <3
[User Picture]
From:[info]swarmsea
Date:9. Decembris 2018 - 16:10
(Link)
Man ļoti patīk kā Tu raksti! Es esmu reāli messy cilvēks un gribu ar Tevi draudzēties :D un turpināt lasīt, tāpēc es tagad ar to nodarbošos, iešu Tevi ielikt savā draugu listē!
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:9. Decembris 2018 - 17:48
(Link)
Awww <3
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba