Jūlijs 8., 2018
| 18:39 12 dienas bez pievienotajiem cukuriem - tiem, kas ļoti uztraucās par manu svaru, varu jūs apbēdināt: I have no fucking idea; nesvēros pirms tam, nesveros tagad, whatever - skaudrākais piedzīvojums: vakar ļoti sagribējās šokolādi, un izrādās, ir 100 % šokolāde (bez cukura, ar nedaudz vaniļas) HOLY FUCKING SHIT WHO DOES THAT (turklāt efekts ir +/- tas, ko iztēlojos, lasot Saules kodolu, tipa pizģec, bet gribas vēl. ne bieži, bet holy fucking shit what.) - depresīvi ček; bet nu man arī bija pēdējais laiks būt depresīvai - cilvēku attieksme pret to, ka nelietoju pievienotos cukurus, ir reāli jokaina (jo īpaši iepriekšējie pieņēmumi par to, kāpēc es to daru; pat tad, ja esmu cītīgi klāstījusi, kāpēc, tb ka stulbais apps tā lika; bet arī par to, kā nu tikai es ņemšos un nelietošu tos vairs nekad un kādi superīgie efekti uz ķermeni tam būs)
Kas reāli notika: - tagad man reāli sāk garšot ēst (galvenokārt tāpēc, ka es ēdu visādas nejēgā garšīgas lietas, bet man šķiet, ka es tiešām izjūtu garšas sajūtas kaut kā citādi) - es *drusku* mazāk ēdu kaut kādus dīvainus draņķus - meitenes sāka drusciņ vairāk pievērst uzmanību tam, ko ēd + visi sāka ēst vairāk visko garšīgu (jo nav jau *vienmēr* tā, ka es apriju visus augļus un atstāju bērnus ēst cukuru no cukurtrauka) - brokastis ir kļuvušas par fucking izēšanos
~man vēl arvien ir sajūta, ka es ēdu mazāk trū ēdiena, kas droši vien nav labi
vēl šodiena un rītdiena, bet kindof man pārāk netraucē. saldējuma pietrūkst, un grūti ēst ārpus mājām, bet tā normāli.
|
Comments:
| From: | elina |
Date: | 8. Jūlijs 2018 - 19:10 |
---|
| | | (Link) |
|
stēviju nemēģināji?
neah, man jau īsti nav nekā, ko ar to stēviju aizstāt (nu tb sāpīgākais punkts parasti bija tipa "kāda suņa pēc viņiem jāliek klāt cukurs pie KONSERVĒTĀM PUPIŅĀM idiotu banda, ko lai es tagad ēdu" - pieņemu, ka "konservētas pupiņas ar nedaudz stēvijas" būtu drusku par daudz hipsterīgi un maksātu piecus eiro bundžiņā :D) tāds baiss "omg fuck gribu cukuru" bija tikai pirmajā dienā, pēc tam vairāk "bļaķ, aizmirsu pierīties pirms intelektuālas piepūles, tagad varēšu stundu mocīties ar galvassāpēm", kur atkal, man šķiet, stēvija nepalīdz un kas tas tāds vispār ir, ko.
ā, un vēl sāpīgs punkts bija "bļaķ, noteikti tas sūds, ko viņi ir piegāzuši Frišam un kas saucas "zelteris", ir ar cukuru, āāārgh", un tagad man ledusskapī stāv bēdīgs frišs un domā, ka viņu neviens nemīl
| From: | elina |
Date: | 8. Jūlijs 2018 - 19:36 |
---|
| | | (Link) |
|
es neēdu cukuru jau no Lieldienām. Un neko - dzīva :D bet, piekrītu - cukurs ir pielikts VISUR, pat burkānos :D
cool! es arī tā līdz galam nezinu, kāpēc Tu šo dari, bet man šķiet, ka tam īstenībā vispār nav nozīmes, ja cilvēks ir izvēlējies ēst kādā konkrētā veidā, tā ir viņa izvēle un viss, respektējam un liekam mierā (nu, izņemot, ja gaužas un pīkst kaut kādas tiešām spēcīgas aplamības, no kurām pašam vnk slikti un grūti, bet tas ir galīgi cits stāsts).
par saldējumu - ja ir norm blenderis, varu ieteikt sagriezt gabalos banānu, iemest saldētavā, un tad sasalušu sablenderēt ar ko nu sirds kāro (saldētas ogas vai kakao, vai zemesriekstu sviests (es gan nezinu, kā ir ar pirktajiem, neesmu skatījusies, vai/kurš ir bez added sugar), vai kokospiena cietā daļa, var ļaut vaļu iztēlei), tas ir ātri, garšīgi un reāli saldējumīgi. vēl man šķiet, ka AVENEI saldējumi, ko var dabūt Terapijā, ir bez pievienotā cukura, bet negribu samelot, tur viņiem jāuzjautā.
nu, man ir apps, kura dēļ es tipa meditēju un tipa jūtos labāk un tad viņam ienāca prātā, ka es varētu arī neēst cukuru biju pikta par šo debīlo ideju, bet nu principā tās ir 14 dienas, so.
tb pēc 2 dienām es atslābšu un ēdīšu tās pupiņas AR PIEVIENOTO CUKURU OMFG un droši vien arī atņemšu bērniem kkādu saldējumu
es drusku nesapratu, watahell ir pievienotie cukuri šajā kontekstā. tobiš, vienkārši karoti ar cukuru ēst var, vai kā?
:D nu droši vien var, teorētiski, ja seko visam pēc burta, bet nu tādā izmisumā es vēl neesmu
principā alkohols ir pārveidots cukurs, tāka...
Daudz kas ir pārveidots cukurs :D
starp citu, zviedru marinētajām siļķēm ir dahuja cukurs klāt. un man šamās garšo, yo.
Jāpiezīmē, ka es jau labu laiku ēdu pievienotos cukurus tikai saldumos. I mean -- ja es neēdu kādu bloody kūku vai kruasānu, tad es esmu drošs, ka neēdu pa lielam neko ar piegāztu cukuru (pupiņas man kaut kā nebija ienācis prātā pārbaudīt, bet tās anyway nav bieži). Un kas no tā? Nekas pa lielam pat ēdienkartē nav mainījies.
Kartupeļi - bloody ciete, dabīgais cukurs teju vairāk nekā kolā ar visu tās piebērto. Rīsi, makaroni - same shit.
Sulas bez pievienotā cukura? Well, yes, bet sulās tāpat ir dabīgais cukurs (un ar pievienoto tās anyway ir blyeuch).
No alkohola paliek alus, un tīrie daudzgrādīgie, kokteiļi ar burbuļūdeņiem is out.
So bleeding what. Neliels bonuss, protams, būs, bet no kaloriju skaita tāpat neaizbēgt.
man nenormāli patīk tas uzkāriens uz kalorijām, kas jums kaiš? :D
man personiski, pieņemu, droši vien kas cits nekā tev :)
Vai paskatīji arī visādas mēres it īpaši kečupus? Jo neba nu tikai saldumiem pievieno cukuru.
un vienkārši kalorijas paskaitīt un samazināt? nē, kaut kādi fadi ar cukuriem vai nez ko vēl. tā tiešām ir vienkāršāk?
Kaloriju un cukuru kults..
|
|
|