Jūlijs 8., 2018
| 18:39
|
Comments:
Jāpiezīmē, ka es jau labu laiku ēdu pievienotos cukurus tikai saldumos. I mean -- ja es neēdu kādu bloody kūku vai kruasānu, tad es esmu drošs, ka neēdu pa lielam neko ar piegāztu cukuru (pupiņas man kaut kā nebija ienācis prātā pārbaudīt, bet tās anyway nav bieži). Un kas no tā? Nekas pa lielam pat ēdienkartē nav mainījies.
Kartupeļi - bloody ciete, dabīgais cukurs teju vairāk nekā kolā ar visu tās piebērto. Rīsi, makaroni - same shit.
Sulas bez pievienotā cukura? Well, yes, bet sulās tāpat ir dabīgais cukurs (un ar pievienoto tās anyway ir blyeuch).
No alkohola paliek alus, un tīrie daudzgrādīgie, kokteiļi ar burbuļūdeņiem is out.
So bleeding what. Neliels bonuss, protams, būs, bet no kaloriju skaita tāpat neaizbēgt.
man nenormāli patīk tas uzkāriens uz kalorijām, kas jums kaiš? :D
man personiski, pieņemu, droši vien kas cits nekā tev :)
Vai paskatīji arī visādas mēres it īpaši kečupus? Jo neba nu tikai saldumiem pievieno cukuru. |
|
|
|
Sviesta Ciba |