Februāris 18., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:23
To-do:
- saņemties
- nebūt tādam ņurkšķim
- neņemt galvā citus cilvēkus
- neņemt galvā viedokļus, kas izteikti, nezinot visu stāstu
- it īpaši, ja tā stāsta vēl nav
- uzaudzēt bruņas vai vismaz hitīnu

- beidzot izlemt, tad kafiju vai kolbalzāmu, vai abus

(13 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]ingaile
Date:18. Februāris 2016 - 13:35
(Link)
Mur. Tu esi superīga
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:18. Februāris 2016 - 13:36
(Link)
balzāmu pie kafijas, protams
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:18. Februāris 2016 - 13:39
(Link)
tas ir upeņu, un kafiju es dzeru ar pienu, izklausās diezgan, ēēē, apšaubāmiski :D
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:18. Februāris 2016 - 13:41
(Link)
es vienā brīdī piena vietā pie kafijas sāku liet beiliju – i cukurs nav jāliek :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:18. Februāris 2016 - 13:42
(Link)
*morning coffee, reimagined
[User Picture]
From:[info]sw
Date:18. Februāris 2016 - 15:57

(Link)
ooo!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:18. Februāris 2016 - 19:01
(Link)
praktiskais latvietis – priekš kam likt klāt atsevišķi pienu un cukuru, ja var piegāzt visu vienā plus vēl maazdrusciņ alko ;)
From:[info]kinskis
Date:19. Februāris 2016 - 11:55
(Link)
un pamazām pie tevis ciemos sāka ierasties the old greg
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:18. Februāris 2016 - 14:21
(Link)
jauki, izdari par mani arī. Mana pateicība būs nevīstoša saprāta robežās.
From:[info]unpy
Date:18. Februāris 2016 - 14:30
(Link)
Domāju, jāsāk ar saņemšanos, proti, ar to balzāmu. Tad jau viss pārējais nāks pats no sevis.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:18. Februāris 2016 - 14:34
(Link)
*dramatiskā tonī* acīmredzot man nav izvēles!
[User Picture]
From:[info]ravejsledzejs
Date:18. Februāris 2016 - 17:42
(Link)
Abus, bet kafiju un kolu var nenest.
From:[info]kinskis
Date:19. Februāris 2016 - 11:54
(Link)
uzaudzēt bruņas vai vismaz hidru
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba