holandiete ([info]holandiete) rakstīja,
@ 2004-11-15 15:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sjodien ilgi domaju pirms gaju pie savas izpaliidzes( taa es vinju tagad saukshu) - tjipa psihologjes, aijzgaaju( kaut tikko paris stundas ieprieksh to visu izrunaajaam kaarteejajaa psihologjijas lekcijaa)
kaarteejo reijzi jutos stulbi
vinja amn pateijca ka amn redz jasavedos sava dzive kartiba - MAN PAT VINJAI NEESOT LAIJKA!!! nu what da fuck - tas mani nenomierina....jeb vinjai patik skatities ka es raudu...varbuut?
un tad man ierubiijaas baijgaa fishka - es no vinjas stereotipiski gaijdu kaut ko pavisam citu - laij vinja man liktu justies labaak - bet vinja piekopja kaut kaadu citu metodi, kura man nu pagaijdaam nu galiigi nav skaidra...diemzheel
un kameer es vinju neatlauziishu tikmeer mociishos


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

ko es saku, tātad:
[info]elina
2004-11-15 16:17 (saite)
pirmāmkārtām no malas skatoties tavs šis emocionālais stāvoklis ir vairāk kā viegli izskaidrojams - tu esi noskrējusies, tu strādā divos darbos un vēl pie visa klāt arī mācies. Un to visu tu dari apzinīgi. Vēl tu brīnumainā kārtā pasēj arī izklaidēties un patiešām visiem arī patikt. Tu pati neredzi? Tev nav laika apsēsties stūrītī, padedzināt svecītes, paklausīties kādu gaudojamo mūziku, nav laika slinkot, nav laika paēst šokolādi tikos, CIKOS TU gribi. Tev visu laiku ir jābuūt kaut kur un kaut kam...manuprāt tā ir pārlieka atbildība tavā vecumā. Kā jau noskaidrojām, tad šāds stāvoklis tev saglabāsies vismaz līdz vasarai, jo apstākļi spiež. Te nu mēs nonākam pie tā, ka tu neko nevari padarīt, tu nevari būt tā īsti laimīga un sev līdz tai vasarai, nu nevari un viss. Un nevajag iet pie cilvēka, kurš liek to visu tev tikai arvien vairāk un vairāk apzināties, jo viņa jau nesaprot, ka tu nevari citādāk. Tev kaut kā ir jāiemācās priecāties par tām sīkajām lietām, kas ir tev apkārt, par to, ka tev, piemēram, nav svecītes ko dedzināt, bet tev ir sviestiņš ko uz maizītes uzsmērēt ;). Manuprāt, ka pirmās asaras pazudīs jau tad, kad tu dabūsi pirmos augļus no šīs nenormālās skriešanas - tad, kad tu aizbrauksi uz Holandi, satiksi sev mīļos, atbrauksi no Amerikas ļoti gudra un varēsi zobot mūs par to, ka mēs zosis angļu valodā ;) un mierīgi dzīvot vismaz kādu laiku. Saproti....vismaz... :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: ko es saku, tātad:
[info]nezveers
2004-11-15 17:15 (saite)
Pilnīgi piekrītu Elīnai.. :) Un vēl man šis tas būtu piebilstams,bet laikam esmu slims.. Taads nogurums, saap mugura un saak naakt virsuu NEKAA NESAPRASHANA tapeec..ekk.. nav vairs galiigi speeka.. :) varbuut riit redzeesimies..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ko es saku, tātad:
[info]elina
2004-11-15 18:32 (saite)
dzirdēju, ka rīt esot kaut kas agri agri pie Tjarves, bet nu man par vēlu to dzirdēt, par vēlu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ko es saku, tātad:
[info]nezveers
2004-11-15 19:07 (saite)
Jap! Tā, lai 3dien nebūtu jāiet uz NEVIENU lekciju, Tjarves lekcija pārcelta uz rītdienas 8:30- 414. kabinetā.. Vari ierasties! ;)
Nu jau palika labāk- iedzēru citromonu, tējiņu.. Bet liekas, ka vrētu arī nebūt labi... :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?