hestia ([info]hestia) rakstīja,
@ 2011-03-12 16:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Death Cab for Cutie - No Sunlight

Beidzot miega bads mani ir padarījis apātiski stulbu. Tā vietā, lai pasāktu jebko, es internetā izdaru trulus klikšķus ar peli. Tas ir kā transs- ja iekrīti tādā stāvoklī, vairs netiec ārā, visa tava būtība ir rādītājpirksts uz kreisā peles taustiņa. Pavisam ļauni ir tad, ja tu sadomā paklaiņot pa draugiem.lv. Laiks velkas sīvi, un galva kļūst arvien smagāka. Un beigās kļūst skumji. Un tukši. Un iešaujas prātā pat kaut kādas eksistenciālas domas.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pelnufeja
2011-03-12 17:29 (saite)
A, nets vispār lielākoties sabēdīgo, tāpat kā ikdiena tikai dažkārt, ja kas jauks lasāms vai skatāms, noskaņojums uzlabojas. Bet lielākoties tieši tukšuma sajūta, kas visu pārējo padara trulu un vēl skumjāku.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hestia
2011-03-12 17:37 (saite)
Jā, internets ir ļoti bēdīga vieta, īpaši sestdienās (nez, kāpēc tā?). Ziņas vienmēr ir sliktas, un visu caurauž kaut kāda margināla garlaicība- virtuāla, netaustāma. Galvenais, man patiesībā ir, ko lasīt (vai skatīties), bet esmu pārāk nogurusi no negulēšanas, lai sevi izklaidētu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelnufeja
2011-03-12 18:19 (saite)
Man reizēm rodas sajūta, ka dzīve kaut kur notiek, kamēr es esmu pretī monitoram, tā arī ir tā sestdienu sajūta. Es nevaru koncentrēties uz skatāmo, gribas kādu skaistu filmu, bet ir tikai seriāli, jo pirms brīža varēju sakoncentrēties tikai uz tiem. Nekad neko nevar paredzēt. Un neviens arī neraksta. :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hestia
2011-03-12 18:30 (saite)
Tā sajūta ir ļoti manīga- tā, ka dzīve kaut kur notiek, kamēr sēdi pie monitora. Patiesībā jau nekas tāds nekur nenotiek. Vismaz man tā šķiet. Dažreiz liekas, ka dzīve vispār ir izsmēlusi savas notikšanas spējas. Bet būtībā jau viss ir tikai galvā- dzīve, bezvējš. Garlaicībai jau arī parasti nav ne vainas. Vai tam, ka neviens neraksta. Tikai dažkārt nedaudz skumdina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sickboy
2011-03-13 13:11 (saite)
Ha. Es rezoneeju ar dalju no Tevis uzrakstitaa. Iznjemot par skumjaam un stulbumu. iipashi iznjemot par skumjaam.
Transs - jaa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hestia
2011-03-13 13:34 (saite)
Tas labi, ka Tev nav skumji :) Protams, skumjas savā būtībā nav nekas slikts, bet ir brīži un stadijas, kad tām piemīt kaitniecīga ietekme.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?