kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 23rd, 2015|05:47 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
mans bērns dejo tautas dejas. un viņam būs koncerts. un es cenšos psiholoģiski sagatavoties, skatoties priekšnesumus jūtūbē, bet es nevaru. tautas dejas varbūt ir jautri dejot, bet man pilnīgi, absolūti un totāli neinteresē to skatīties. bērnam patīk - tas labi. bērns jāatbalsta - tāds, nu, ir vecāka pienākums. bet tīīīīīk grūti.
linkpost comment

Comments:
From:[info]nord
Date:February 23rd, 2015 - 06:11 pm
(Link)
Saprotu.
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:February 23rd, 2015 - 06:36 pm
(Link)
tiešām? bet viņi taču ir tik mīlīgi tajās pastaliņās.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:February 23rd, 2015 - 06:47 pm
(Link)
mīlīgi bērni ir bērnudārza ziemassvētku koncertā, kur visi satraukušies un, ieraugot savus vecākus zālē, tik bezgalīgi atplaukst. TDA priekšnesumi ir sviedri, disciplīna un asinis.
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:February 23rd, 2015 - 06:48 pm
(Link)
hmmmm
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:February 23rd, 2015 - 06:56 pm
(Link)
bet ja jau ti ļoti riebjas tad neej, aizsūti kādu no paplašinātās ģimenes.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:February 23rd, 2015 - 07:01 pm
(Link)
nākotnē domāju tā arī darīt, bet šī ir pirmā reize un bērns ir totālā starā, māmiņai nebūt klāt šādā milllzīgā notikumā nav variantu :D

p.s. visa paplašinātā ģimene arī būs spiesta būt klāt.
[User Picture]
From:[info]usne
Date:February 23rd, 2015 - 07:09 pm
(Link)
izsaku līdzjūtību, man tā ir trauma kopš pirmsziemasvētku koncerta. labi ka wef pils bija tik aizraujoša, bet to, ko domāju par tautasdeju ansambļu estētiku, disciplīnu, mūzikas izvēli, matu pīšanu divās bizītes un visu citu formālo sū, neizteikšos. tur nekas nav mainijies kopš 80tajiem.
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:February 23rd, 2015 - 07:12 pm
(Link)
man ar laiku iepatikās, sāku pat atšķirt, tai skaitā labas dejas no garlaicīgām, nu jau esmu arī Deju svētkus skatījusies un godīgi (kā korī dziedātāja) atzinusi, ka vairāki deju uzvedumi ir bijuši pārāki par Mežaparka veikumiem.
bet varbūt tas viss tikai tāpēc, ka atceros to sajūtu, ka vecākiem pilnīgi neinteresē, ko daru. kaut varbūt iemesli klāt (ne)būtnei tolaik bija pavisam prozaiski
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:February 24th, 2015 - 01:07 am
(Link)
em, es biju tautu deju klasē no pirmās klases, nezinu īsti kādēļ, bet biju. Principā man patika, līdz koncertam, pēc kura māte mani sāka strostēt, cik tizli es dejoju salīdzinājumā ar citiem, cik nepareizi un negraciozi kustos. Tāda bērnības trauma, ka ko tur vairs, bet tieši tādēļ priecājos par "bērns jāatbalsta" attieksmi, jo man tāda izpalika
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:February 24th, 2015 - 10:17 am
(Link)
Mani ielika tautas deju kolektīvā vēl pirmsskolas vecumā, bet, tā kā nebiju pats graciozākais bērns, tad laimīgā kārtā atļāva neturpināt :) Toties 8. klasē pati sagribēju atsākt, un līdz ģimnāzijas beigām ar lielu prieku dejoju. Man tā bērnu trenkāšana pa koncertiem nekad īsti nav patikusi - neba nu viņi baigo estētisko baudījumu sniedz; retajos izņēmumos tas tiešām ir uz nežēlīgas atlases un disciplīnas rēķina.
[User Picture]
From:[info]visu_vai_neko
Date:February 24th, 2015 - 04:55 pm
(Link)
tas ir ļoti skumji :(