helmsdeep ([info]helmsdeep) rakstīja,
@ 2022-03-30 21:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaut kad jau vienreiz teicu, ka nevienu pieminekli nevajadzētu nojaukt. Ne tikai to aiz bibliotēkas, bet arī visus leopoldus otros, kolumbus un tamlīdzīgi.

Pieminekļu lielākais devums ir tas, ka tie mums atgādina par mūsu nepārejošo muļķību.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2022-04-12 19:15 (saite)
1. Vai tas ``bojāts`` un nestabilitāte nav vairāk politisks manevrs? Es skatījos ziņojumus par debatēm - ko ar to iesākt un tur apm. marta vidū izpeldēja ideja ka pulcēšanos pie šī objekta varētu ierobežot iežogojot to it kā uz tehnisku apsekošanu. To arī izdarīja acīmredzot. OK, es saprotu ka varas iestādes cenšas izlēgt dažādus ekscesus un tas ir pareizi, vienīgi šāda secība uzkrita.
2. Vispārīgāk skatoties šie te pieminekļu kari nav nekas simpātisks, drusku atsit to pašu BLM kur melnādaino tiesību aizstāvēšana kas ir vajadzīga lieta pārtop destrukcijā. Es varu domu eksperimenta vaidā paturpināt to pašu Alberta tēmu [ turpmākais nav mani uzskati un aicinājums, tikai domas eksperiments] : Tātad uzrodas kādi ultranacionālisti kui deklarē ka šajās te okupantu celtnēs notiek okupantu ideoloģijas slavināšana un tāpēc jaucam tās celtnes nost. Nebūs okej.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?