Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
@ 2022-03-03 07:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Salīdzinot Baidena runas ar Zelenska runām, rodas neērts jautājums, kādēļ joprojām tiek pieņemts, ka tādi sirmi večuki, kas jauc vārdus un pinas paši savā mēlē, ir labi piemēroti prezidenta amatam.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tethys_
2022-03-03 10:11 (saite)
Tas, ka cilvēks stostās, nebūtu nekāda problēma prezidentam, kamēr vien nav tā, ka neko nevar saprast, taču man arī skatoties liekas, ka viņam sākas viegla demence. Man nav pilnīgi nekas pret vecākiem politiķiem, jo ir cilvēki, kas vēl 100 gados ir ar pilnīgi skaidru galvu, taču putrošanās vārdos, nespēja izteikties - tas norāda uz nopietnākām problēmām, un viņam pašam vajadzētu saprast, ka šis ir feils. Protams, ka viņš neatkāpsies, tās ir tikai utopiskas pārdomas. Īpaši skumji pašreizējā situācijā, bet arī pašai ASV tas ir nopietni, jo ir divi prezidenti pēc kārtas, kam nav ar galvu kārtībā, tikai atšķirīgos veidos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hedera
2022-03-03 10:16 (saite)
Tieši tā, es jau arī augstāk komentāros to rakstīju - vecums pats par sevi vai stostīšanās nav problēma. Bet tā vārdu jaukšana gan rada aizdomas, ka nav viss. labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tethys_
2022-03-03 10:18 (saite)
Njā, nedaudz pārteikties jau katram var gadīties, bet tāda nepatīkama sajūta skatīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kochka
2022-03-03 15:15 (saite)
Vēl jau bija Bušs, kam gribēja piešķirt Nobela miera prēmiju, ja atteiktos no kara Irākā (tobrīd cilvēki tiešām bija nobijušies, ka tur ir kodolieroči). Bet varbūt ar viņu ar viņa galvu viss bija ok, tikai raustāma lelle. Ar Trampu varbūt līdzīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?