Heart*Stripper
Viss ir, lai mēs tuvotos Esamībai..
Gribēju dod lasīt udensrozei..:D 
3rd-Nov-2005 12:49 pm
Izrādās, darbā mētājas "Ģimenes un laulības karma". Nu, cik var žēlot un attainost tos bikšainos?! Gribas skaļā balsī lamāties!!!
Sievietei nevar kaut kā pietrūkt (naudas, seksa, mīļuma etc.), nevar nebūt labi??? Ja tas vīrietis neizprot un ir paviršs - ko viņai darīt?
Redz, ja vīram uzrodas mīļākā, tad sievai esot jāmaina uzvedība, jāmeklē kompromisi un vīram zobos čības jāpienes. ABSURDS! Cik tizla grāmata..
Nodaļa nevis par vīrenēm, bet par sievasmātēm :P
Un visu laiku pamācības - tādā situācijā sievietei jādara tas un šitas un jācenšas salabt un saprast, jābūt par atbalstu bērniem un vīram, jābūt skaistai, uzmanīgai un saprotošai blablabla, "jāatrod atslēdziņa viņa dvēselei"! Daaaaaaaaaaah!
Visu ģimeni bīda tikai un vienīgi sievietes! Atceraties savas mātes - kurš ģimenē bija tā sirds un dvēsele, pie kuras vērsās, kad bija grūti, kas rūpējās un visu vienmēr piedeva? Arī savam necilajam vīram..
Zinu, ir izņēmumi. Zinu. Vienam paziņam jāstutē sieva alkoholiķe, bet cits pēc sievas nāves palicis ar bērnu uz rokām, bet tie ir tikai izņēmumi.
Novērtēt sievieti laikam vēl tikai retais spēj. Un ne tikai novērtēt, bet arī neaizmirst par viņu ikdienā..
A ko, jūs, vīrieši varat! Bez rutinētās ikdienas strādāšanas darbā - ko vēl?! Cik jūs esat saprotoši un cenšaties palīdzēt un kopt attiecības??? Cik jūs esat gatavi ziedot mājai, ģimenei un saviem mīļajiem? [Tas nav nekas personīgs, bet vispārīgs lozungs.]
Tā krīt uz nerviem tās vīriešu sarakstītās pārgudrības un situāciju analīze tikai un vienīgi no savas vīrišķās pozīcijas!
Comments 
3rd-Nov-2005 01:15 pm
vovo. apriebjaas kaut ko stuteet nepaartraukti, ja no otra puses iniciatiivu nesagaidiit.
3rd-Nov-2005 01:20 pm
Pat iniciatīvu nevajag. Atsaucību. Kaut atbildi uz jautājumu. Kaut kādu dzīvības pazīmi, kas palīdzētu kustināt to vezumu. Citādi sajūta, ka kaut kāda mēbele, mašīna, kas eksistē pēc pulksteņrādītājiem un savu algu kaut kur mistiskā veidā pazaudē.
3rd-Nov-2005 01:20 pm
Un kas šo sarakstījis? Bikšainais?

Mana darbakolēģe šodien. Viņa runāja ar savu vīru pa telefonu, es neklausījos, taču beigās viņa man pateica tieši šādu tekstu: "Sākumā, kad iepazīstas, tad gribas vienmēr būt kopā, ilgāk parunāties, bet tagad, pēc 10 gadiem laulības (starp citu, sākumā domāju, ka viņa ir manā vecumā, bet ļoti kļūdījos) gribas arvien ātrāk beigt runāt, atšūt, lai tikai liek mieru."

Jāpiezīmē, ka tobrīd viņi nestrīdējās un vispār satiek labi. Bet nu tas teksts man, saprotams, lika aizdomāties par savu nākotni, kas notiks.

Ko es ar to visu gribēju teikt – ka ne tikai sievietēm jārūpējas par vīriešiem, kā šajā grāmatā ieteikt, bet arī otrādi, protams, taču pēc laika tas vienkārši vairs nenotiek nevienā virzienā.

(Nekāda personīgā pieredze nav iesaistīta, varu pat ļoti kļūdīties, taču tā es domāju.)
3rd-Nov-2005 01:24 pm
Ja Tu par grāmatu - protams, autors vīrietis :P Manā grāamtplauktā i grāmatas, kuras šķirstu, kad gribas pasmieties par vīriešiem. Šī būs tieši tāda. Vīrietis - varonis, sieviete- iedvesmotāja - tā te tiek postulēts. Nu ņefigaaa! Sievietes arī ir spējīgas dzīvē ko sasniegt un arī ir ar savām vēlmēm.
Par to, kā tas ir pēc laika.. Tur ir abu vaina. Nekad nav viens vainīgais. Ja kāds sāk čakarēties un strādāt 20 stundas diennaktī, otram atveltot 5 sekunžu skūpstu, tad ar laiku tas otrs sāks atspēlēties. Pavisam netīšām. Jo nevar dot un dot, kā tukšā akā tikai pildīt un pretim saņemt pliku neko. Tīrā pašaizsardzība, lai sevi pasaudzētu un neiztukšotos.
Ja abi cenšas, ja māk sarunāt, tad var ilgi novilkt. Bet, ja sākas paviršība [piedo, bet visbiežāk tomēr no vīr.], tad ar laiku.. Vai nu sievietei jābūt stulbai, vai arī vīram ļoti bagātam, lai tādas attiecības ilgi pastāvētu ;]
3rd-Nov-2005 01:22 pm
Cik jūs esat gatavi ziedot mājai, ģimenei un saviem mīļajiem? A,cik Jūs? Un vai vispār kādam kaut kas būtu jāziedo??? Šo abu sugu /vīriešu un sieviešu, lai cik tas dzivnieciski neizklausītos/ viedoklis, vienmēr atšķirsies. Pozitīvais moments rodas atrodot līdzsvaru. Jā gan.
3rd-Nov-2005 01:26 pm
Sievietēm VIENMĒR ģimene un mājas būs pirmajā vietā, nevajag! Visbiežāk sieviete savu dzīvi noziedo tieši vīram un bērniem. Kam to vajag? Vīriešiem un bērniem! Lai nepaliek par alkoholiķiem vai noziedzniekiem. Sievietes balsta ģimeni ar savu maigumu un mātes mīlestību.
Un attiecībām ir jāziedo, tās ir jākopj. Tāpat kā jebkurai draudzībai jāziedo savs laiks, uzmanība. Jāpajautā - kā iet, kā jūties. Tas taču ir elementāri. Bet ikdienā tas tik bieži aizmirstas.. :/
Skaidrs, ka vīr. un siev. uzskati vienmēr atšķirsies :)
3rd-Nov-2005 02:54 pm
' Kam to vajag? Vīriešiem un bērniem!' -> bulshits, to biezhgi vien vajag pashai sievietei lai vinja justos labi.
3rd-Nov-2005 02:57 pm
Un šitais ir vīriešu bullshits! Sieviete nejūtas labi, ja viņai jāstutē vīrs plencis un staigulis! Un tādu ir dafiga! Daudzi veči bez savām sievām vai mātēm būtu apaļas nulles šaisaulē.
3rd-Nov-2005 03:00 pm
nafig tad vinjas taadus prec?
3rd-Nov-2005 03:04 pm
it kā nezinātu.. ne jau uzreiz, ar laiku cilvēki mainās, izlaižās. visbiežāk diemžēl vīrieši.. nu bet tā ir! palaižās, atlaižās, alko, tiripiri, sieva nekur neaizbēgs.. jāpiespiežas tomēr padomāt par attiecībām un to, ka tās ir arī "jākopj"..
turklāt - kad prec,bieži vien domā, ka gan jau ar laiku kas mainīsies. kaut ņefiga nekas nemainās! ja dzēra, dzers vēl vairāk, ja staigāja, staigās vēl vairāk! tur gadās, ka sievietes [vai vīr.] ir vēl naivi, vēl naivi tic..
Arī, kad siev. domā, ka piedzemdēs bērnu un tas vīrietis mainīsies. Ne tūda nemainīsies! Aizies, ka skan!
Runa galvenokārt ir par to, ka vīrieši visbiežāk palaiž attiecībās tādā kā brīvgaitā un domā, ka pats no sevis viss notiek un ir ok. Un tad attopas pēc 10 gadiem, kad ar sievieti ir palikuši apilnīgi sveši.. Ir, ir izņēmumi, ir! :))))) Tu, piemēram, vai ne? :)
3rd-Nov-2005 03:07 pm
nea, droshi vien neesmu iznjeemums, es toch taa pat kaa visi citi viirieshi nemainos tikai tapeec ka beibe ienjeemusi galvaa ka spees mani paartaisiit. un tas ja meitenes sho vienkaarsho faktu nesaprot, nu taa nav viirieshu vaina ;) un vispaar, nez kapeec man liekas ka tu kul tukshus salmus te, kur stress vispaar? tu taksh tikko laimiigi preceeta? vai arii jau izraadaas dzer un staigaa un tu esi sapratusi ka biji pilniigi naiva un dumja?
3rd-Nov-2005 03:11 pm
Tur tā lieta - mēs neviens nevaram pārtaisīt otru pēc savas iegribas! Tad jāiet strādāt par tēlnieku.. :P
Brrrr, kāds te sakars ar "precēta".. Stereotips :) Ne jau tajā faktā laime slēpjas :) Mainās statuss, bet ne jau attiecību gaita..
Da nu, pamēģin tik kāds te staigāt un dzert, uz viņsauli aizies :) Nē, nē, šis bija vispār tāds mirkļa pousts par konkrēto grāmatu, baisi tizla literatūra patrāpījās..
3rd-Nov-2005 01:40 pm
tatad labi ka neidevi sitaadas muljkiibas;)

bet es galigi nevaru sudzeties par sadam situacijam, drizak esmu taa,kurai jaajutas vainigai
3rd-Nov-2005 01:41 pm
Es takš nebūtu devusi! :P :P Kaut - ja ir pietiekami liels veselais saprāts, var arī palasīt, tā teikt, pieredzei.. :)
Nu, šitā grāmata ezotēriskā līmenī varētu būt lubene :D
Nekas, ir arī labākas un vērtīgākas :))
This page was loaded Mar 29th 2024, 1:59 am GMT.