Heart*Stripper
Viss ir, lai mēs tuvotos Esamībai..
Commenting To 
3rd-Nov-2005 12:49 pm - Gribēju dod lasīt [info]udensrozei..:D
Izrādās, darbā mētājas "Ģimenes un laulības karma". Nu, cik var žēlot un attainost tos bikšainos?! Gribas skaļā balsī lamāties!!!
Sievietei nevar kaut kā pietrūkt (naudas, seksa, mīļuma etc.), nevar nebūt labi??? Ja tas vīrietis neizprot un ir paviršs - ko viņai darīt?
Redz, ja vīram uzrodas mīļākā, tad sievai esot jāmaina uzvedība, jāmeklē kompromisi un vīram zobos čības jāpienes. ABSURDS! Cik tizla grāmata..
Nodaļa nevis par vīrenēm, bet par sievasmātēm :P
Un visu laiku pamācības - tādā situācijā sievietei jādara tas un šitas un jācenšas salabt un saprast, jābūt par atbalstu bērniem un vīram, jābūt skaistai, uzmanīgai un saprotošai blablabla, "jāatrod atslēdziņa viņa dvēselei"! Daaaaaaaaaaah!
Visu ģimeni bīda tikai un vienīgi sievietes! Atceraties savas mātes - kurš ģimenē bija tā sirds un dvēsele, pie kuras vērsās, kad bija grūti, kas rūpējās un visu vienmēr piedeva? Arī savam necilajam vīram..
Zinu, ir izņēmumi. Zinu. Vienam paziņam jāstutē sieva alkoholiķe, bet cits pēc sievas nāves palicis ar bērnu uz rokām, bet tie ir tikai izņēmumi.
Novērtēt sievieti laikam vēl tikai retais spēj. Un ne tikai novērtēt, bet arī neaizmirst par viņu ikdienā..
A ko, jūs, vīrieši varat! Bez rutinētās ikdienas strādāšanas darbā - ko vēl?! Cik jūs esat saprotoši un cenšaties palīdzēt un kopt attiecības??? Cik jūs esat gatavi ziedot mājai, ģimenei un saviem mīļajiem? [Tas nav nekas personīgs, bet vispārīgs lozungs.]
Tā krīt uz nerviem tās vīriešu sarakstītās pārgudrības un situāciju analīze tikai un vienīgi no savas vīrišķās pozīcijas!
Comment Form 
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
(will be screened if not a friend)
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
This page was loaded Apr 24th 2024, 5:35 am GMT.