Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2010-02-28 22:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:kmfdm - bitches

Tad nu lidošu padzīvoties kādas 10 dienas pa Londonu. Sakombinēju Wizzair un Ryanair lidojumus caur Oslo, lai iekļautos EUR 25. Vēl tikai atrast kādu kabatai draudzīgu budžeta mitekli, kur nebūtu pārāk daudz prusaku (any suggestions, anyone?). Līdzi japaķer cv & folio cietā kopija, kaut kādi darbu paraugi, skrienamie apavi un klasiskā tūrista mirdzošās ačteles pret metropoles izzināšanu, izstāžu un iestāžu apmeklēšanu un tā. Tomēr ir nedaudz bail - ja ritenis un vienmuļi kalnu ceļi, ta jā, bet survivālisms pilsētvidē nav gluži mana stihija.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hashtreck
2010-03-01 17:32 (saite)
Ļoti noderīgi, paldies!

Apmeklēšu Earls Court Exhibition Centre - cik skatos kartē, atrodas pavisam netālu no Hydepark. Un, ja būs iespēja paskriet, tad jau tos parkus izokšķerēšu kārtīgi. Vēl Jobcentru kādu jāapmeklē, to jau tur laikam diezgan daudz.

No transporta visdārgākais laikam ir vilciens, ja? Un kādi ir sodi, ja brauc pa zaķi?:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sursurs
2010-03-01 19:29 (saite)
tur reti kur fiziski var ieiet to biļeti nepieliekot - busos vadītājs skatās, vai nopīkstini to oysteru vai rādi šamam ka ir biļete (tipa kādam tur dienu skaitam vai kā).
Teorētiski vari jau paņemt to biļeti visiem transportiem arī tikai dažām dienām (tām, kad gribi kādas tālākas vietas apmeklēt) un pārējās staigāt kājām. Tev takš ar staigāšanu nevajadzētu būt problēmām :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2010-03-01 22:52 (saite)
Staigāties man patīk un centra ietvaros gan jau tieši tā pamatā arī pārvietošos, taču pārgājiens 50km rādisuā, piemēram, uz Stanstedu vai Lutonu gan nebūtu diezko laba laika aekonomija. :D

A kur Tu Londonā apmeties? Arī coachsurfing?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sursurs
2010-03-02 07:44 (saite)
nē - londonā palikām viesnīcā - bijām 2atā un hosteļus negribējās.. un cs tad vēl nebiju īsti provējusi. nu uz stansted anyway vajadzēs ar busu - tie lētāki kā vilcieni - principā gan sanāk maksāt tikpat cik par lidmašīna biļeti, bet nu tādas cenas.. Manušķiet "trevision" vai kkā tā bija tas busu nosaukums.

tikai, ja pa centru domā tikai kājām, tad make sure atrast mitekli tiešām kkur visam pa vidu, jo Lnd centrs ir KRIETNI lielāks nekā Rīgas.

no bezmaksas apskates vietām pati varu ieteikt science museum un regent`s park :)) No maxas - Vax museum - tur tiešām nebija tikai slavenības uztaisītas, bet arī visādas citas atrakcijas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]alison
2010-03-01 21:40 (saite)
jā, vilciens dārgs ļoti salīdzinoši ar tube un busiem.
un, jā, parastajos divstāvīgajos autobusos nav īsti iespējams braukt pa zaķi, metro ar, tur skatās stingri(lai tiktu līdz pašai vilcienplatformai, jāiet cauri tiem vārti'biem, kas griezās, un tur vienīgais variants ir pārlekt pāri, vai pa apakšu izlīst, bet katrā stacijā ir lielākoties uzraugi, kas skatās, lai tā nedara, varbūt ārpus centra, kādā 4-6 zonā var, bet ārā ejot arī jāiet cauri vārtiņiem un jāpīkstina karte), vienīgi ir pāris autobusu maršruti, kuros ir garie vienstāvīgie busi(bet tādu nav daudz), tjipa ar garmošku pa vidu, tajos var mēģināt pa otrajām durvīm iekāpt un nobraukt pāris pieturas, manas kolēģes tā mēdza katru rītu uz darbu braukt veiksmīgi. bet kontrole arī ir diezgan bieži tādos, viņiem gan formas, ir, ja acīgi skatās, var pamanīt laikus un nopīkstināt karti vai izlekt laukā. soda apmēru gan nezinu, pieļauju, ka 100poundi vai vairāk

agrāk bija vēl viens veids, kā varēja ar metro braukt par velti, tjipa, vajadzēja būt uz kartes kaut dažiem pensiem,(it kā tev labā griba, ka vēlies pirkt biļeti, šobrīd naudas nav, bet vēlāk nopirksi un samaksāsi), tad varēja tikt caur tiem vārtiem, bet laikam pārāk daudzi krāpās, tagad to atcēluši, janvārī tā izskatījās, visās metro stacijās paziņojumi, ka jābūt uz kartes tik naudas, cik tu nobrauc, ne mazāk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?