gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-06-02 20:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


Pēdējos divus labi atceros vēl no savas bērnjaunības.
Un plebs pavelkas bez problēmām. Tipisks piemērs tepat no cibas:

"Es pagaidām vēl gaidu laikus, kad nevegānu produkti vienkārši maksās adekvāti resursu patēriņm pret vidi. Izskatās, ka drīz sagaidīšu."

Govern me harder, daddy. Gief moar taxes!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2022-06-03 21:07 (saite)
Tu visu laiku gvelz kaut kādu random tolku.
Vari man konkrēti ar skaitļiem parādīt kuras nozares Latvijā tiek subsidētas un kurām tu šīs subsīdija gribi noņemt - UN - kāds no tā būs labums.
Man nav ne jausmas kas ir šībrīža ZZS vai jebkas partejiski notiekošais Dievzemītes pīļudīķī. Man nav saprotams kā sociālā taisnīguma cīnītāji vēlas pamatot vēl lielākas ciešanas cilvēkiem ar lielākām cenām jau tā recesijas laikmetā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-06-05 21:48 (saite)
Jā es kādreiz atbalstīju tipa šito te kažokzvēru audzēšanas aizliegšanu un tml. Es kļūdījos. Tādas aizliegšanas nevajag atbalstīt. Tur 2 lietas bija : 1) Speciālisti atzina ka šausmenes no zvēru fermām kuras esot nelegāli nofilmētas vismaz dažos gadījumos bija safabricējumi ( no cūku fermām arī). 2) Tie aktīvisti vienmēr ir tikai par aizliegšanu un ierobežošanu. Ja es redzu ka vieni un tie paši purni ir a) par zvēraudzēšanas aizliegšanu un b) pret sintētiskās šķiedras rūpnīcu būvēšanu tad viss ir skaidrs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2022-06-05 21:52 (saite)
P.S. Protams nekādas principiālas vajadzības audzēt zvērus kažokiem praktiski nav, tos materiālus var iegūt sintētiski bet kaut kā īpaši cīnīties pret šo industriju arī nav jēgas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?