gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-06-02 20:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


Pēdējos divus labi atceros vēl no savas bērnjaunības.
Un plebs pavelkas bez problēmām. Tipisks piemērs tepat no cibas:

"Es pagaidām vēl gaidu laikus, kad nevegānu produkti vienkārši maksās adekvāti resursu patēriņm pret vidi. Izskatās, ka drīz sagaidīšu."

Govern me harder, daddy. Gief moar taxes!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2022-06-02 22:57 (saite)
Kur pierādījumi? Sry, man nepatīk šāda veida sīkumainība un tincināšana katru vārdu pamatot ar zinātniskiem papīriem, bet man ir ļoti spilgti atmiņā nemitīgie raksti par iminento globālo katastrofu ozona cauruma dēļ tieši tāpat kā pirms desmit gadiem bija iminenta antarktikas izkušana un Latvijai vai Nīderlandei bija jābūt zem ūdens. Extraordinary claims need extraordinary evidences, atceries?

Šobrīd globālistu līderi pūš Grēta stabuli par iminento pasaules galu, ja nebeigsim lietot nafu un gāzi, nebeigsim lietot lopus, neaizliegsim vēl to un šito un neuzliksim jaunus nodokļus. Scenārijs tas pats, globālas katastrofas evidences nav, bet mēri gan juau tiks pieņemti. Pēc tam, kad kārtējā nauda būs nozagta, cilvēki kārtējo reizi padarīti nabagāki un nebrīvāki dēļ false alarm, zaži teiks, ka katastrofa novērsta, bet nekam no tā, protams, nebūs nekādu pierādīju, tieši tāpat kā nav bijis augstāk uzskatītajām pseido katastrofām. Toties žīdu oligarhi būs uzaudzējuši sev vēl pāris zodus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-06-02 23:03 (saite)
Ļoti īsi:

a) Problēma pastāv
b) zaļos aktīvistus ziepēs.

Kā a iet kopā ar b?

Elementāri.

a)Tiešām kaitīgās lietas kā TES, asbests, svina trubas, freoni, steroīdu kontraceptīvi vajag aizstāt ar labākām, tas ir immanents nemanāms darbs kas visu laiku notiek. Ja to nedarītu, ar laiku būtu ķezas. Ja dara, ķezas izbeidzas, kā gadījumā ar freoniem. Ar oglekļa savienojumu dedzināšanu un CO2 ir līdzīgi, izeja ir atomenerģijā ar saules enerģijas piedevu.

b) Ko mums nevajag. Mums nevajag aktīvismu ``no apakšas``, nēsāšanos ar ierobežojumiem un aizliegumiem. Mums vajag uzlabojumus, tie ir ordināri inženiertehniski uzlabojumi balstoties uz izpētīto, viņi notiek visu laiku. Viņi notiktu tieši tāpat arī bez skaļajiem liekēžiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-06-02 23:41 (saite)
Labi, bet tas, ko džeks augstāk saka arī notiek diemžēl. Viltus trauksmes. Viltus aktīvisms. Rezultātā lielāki nodokļi, vairāk aizliegumi un nekas no tā netiek atcelts, neviens sodīts. Rezultātā mēs visi esam uzmesti, bet maziņa minoritātīte žuļiku uz visu pārējo rēķina nopelnījuši miljardus, ieguvuši vēl vairāk diktāta varas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-06-02 23:52 (saite)
Nu jā un šīs viltus trauksmes mums tikai kaitē.

Piemēram par šo `` viss būs zem ūdens``. Ja elementāri ieslēdz domājamo tad saprot: vairāk ledus kūst => vair''ak ūdens arī iztvaiko. Sekas: Okeāna līmenis ir apmēram tāds pats, bet atmosfērā ir vairāk ūdens tvaiku. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē vētras. Aizvien vairāk lielu vētru. OK, vēl tas nozīmē nokrišņus tur kur viņu agrāk nebija, kas atkal ir labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?