gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-04-17 01:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Visiem cibas izlietņu piediršanas aficionado liels kreņķis par Indulgences ogolķelo snobismu. "Bet izlietņu piediršana taču ir neatņemamam mūsu pašizpausmes forma"


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]honeybee
2022-04-17 12:35 (saite)
Es pat ne par izglītību, neesmu jau indulgence :) es par pietiekamu uzmanību attiecībā uz diskusiju, kur, ja Tu sekotu līdzi, varbūt pat būtu pamanījis, ka es toč neuzskatu, ka jelkādā veidā postīt kultūras vērtības ir OK

Un kliegt uz tiem, kas nepietiekami novērtē kultūras vērtības, pašam tajās neorientējoties, arī liecina par to, ka paša vērtība ir ne tik daudz kultūrā, cik citu apdiršanā, bet tas arī nav nekas jauns

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-04-17 12:47 (saite)
Saprotu. Tu tā īsti neko neatbalsti nedz atbalsti, nedz piekrīti, nedz nepiekrīti, bet pasīvi agresīvi pašņākt "uz tiem patriarhālajiem vīriešiem" vajag, savukārt (((universitātē))) iemācītās revolucionārās gudrības vienmēr liek nostāties bildu, lumpeņu un zeku pusē. BLM/Antifa dedzinot, laupot un slepkavojot izrādīja taisnīgu niknumu pret oranžo hitleru un rasistiskajiem policistiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2022-04-17 12:49 (saite)
Dēm, atkal netrāpīji :D

Un nē, Tavā pusē es jau kādus gadus 3 neesmu nostājusies, kas nu nav, tas nav

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-04-17 13:24 (saite)
Kā saprotu, tad jums tur puse no apmācībām ir kā efektīvi pielietot pasīvi agresīvu ķiķināšanu. Viena no Alinska revolucionārās cīņas metōdēm laikam. Īpaši efektīva sieviešu brigādēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2022-04-18 01:41 (saite)
Runājot par taisnīgu niknumu un tādām lietām - tad to pieminekli pārdaugavā vajag vai nevajag nojaukt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]3koma14vs007
2022-04-17 13:28 (saite)
Tu - būtne, kura Cibā mēnešiem ilgi vāji slēptā mazohistiskas cietējas lepnumā klāstīji, kādu titānisku intelektuālu, garīgu, emocionālu, fizisku, sociālu un milzu pšatteikšanos no ierastās ģimenes dzīves komforta prasošu piepūli esi veltījusi tam, lai tiktu pie kaut kāda papīrīša, kas formāli apliecina tavas neizmērojami augstās intelektuālās spējas, zināšanas un prasmes, savos Cibas komentāros no reizes uz reizi apliecini to, ka tieši tu ne tikai pati nespēj orientēties civilizācijas kultūras vērtībās un antivērtībās un tās salīdzināt un adekvāti vērtēt, bet arī apjaust pati savu garīgi intelektuālo mazspēju, kad tev uz to norāda.

Tas ir tik izplatīti un tipiski mūsdienu sabiedrībā - problēmas nav ar ne pārāk gudriem cilvēkiem, kuri intuitīvi apjauš savu nepilnību un sajūt, ko var runāt un darīt, bet ko labāk ne.
Tādi kā tu - aroganti muļķi, kuri iedomājas sevi gudrākus un pārākus par citiem esam, patiešām ir sabiedrībai daudz vairāk kaitīgi nekā derīgi, jo viņu defektīvajā domāšanas aparātā iedēstītā aplamība - mana augstā izglītība un augstie grādi un tituli = mana augstā gudrība, ir ārkārtīgi grūti ārstējama psihes infekcija, ar kuru pašam grūtgalvim tikt galā tikpat kā neiespējami - vajadzīgi smagi un sāpīgi nepamatoti paaugstināto pašapziņu graujoši triecieni no ārpuses. Bet pašreizējā vispārējas tolerances un politkorektuma laikmetā tādi triecieni no cilvēkiem, kurus grūtgalvis ciena, diemžēl reti piedzīvojami.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-04-17 23:14 (saite)
Atgādini lūdzu uz kā balstījās pieņēmums ka 3koma14vs007 vispār spēj izvērtēt citu cilvēku izglītotības līmeni?

Tev tur laikam kaut kāda izglītība bija, bet vai pietiekama lai orientētos debatējamajos jautājumos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?