gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-04-13 20:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
In many ways, Bathory’s life and downfall are highly reminiscent of a modern equivalent: Jeffrey Epstein. Like Epstein, Bathory had connections with some of the world’s most powerful people. And, like Epstein, Bathory lured young girls with promises of wealth and prestige. However, like Epstein, Bathory became too brazen and her depravity fueled rumors across the land. Her incessant kidnappings became a source of concern for the elite as its dark secrets were threatened to be revealed. So, like Epstein, Bathory was incarcerated until death, with no opportunity for her to say another word to anyone else. Finally, like Epstein, all of her accomplices were silenced in one way or another.
https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/the-story-of-elizabeth-bathory-is-proof-that-the-occult-elite-has-been-sick-for-centuries/


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2022-04-13 21:16 (saite)
Ja abstrahējamies no tā, cik smieklīgs koncepts ir "okultā elite", tad tas, ko es nekad nesaprotu šādos apcerējumos, ir kur ir problēma? Batorijai izrakstīja mūža ieslodzījumu, Epšteins saviem vai nesaviem spēkiem iztērējās, par ko tieši ir sūdzības?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-04-13 23:03 (saite)
Nav jau autora vaina, ka augstmaņiem kā senos laikos tā mūsdienās tik uzstājīgi patīk flirtēt ar okultām tēmām.

Kur ir problēma? Kā to vispār var nesaprast? Šo noziegumu metodiska slēpšana un izdzēšana no vēstures. Šo cilvēku tuvinieki , sabiedrotie vai galma koriši zināja desmitgadēm ko šie cilvēki darīja un gadījumā ar Epšteinu, paši piedalījās bērnu varošanas rituālos. Diemžēl kaut kur uzpeldēja pārāk daudz infas, kas varēja apdraudēt citus bagātus psihopātus, tāpēc šo vienu un dažus lieciniekus, kas varēja sākt dziedāt, fiksi novāca, novēršot viņu stāšanos tiesas priekšā, savukārt psihopātiem piederošie mediji to visu metodiski memory houlo, bet tos, kas turpina izmeklēt, cenže, kancelē un ievieto konspirācijteroristu sarakstos vai pat pašus iespundē/novāc. Tikmēr mūdži, novākuši lieciniekus un apstrādājuši plebam smadzeņu kāmi, turpina savus noziegumus pret cilvēci.
Vai tā strādā tiesību sistēma pēc konsekvenciālisma?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-04-13 23:16 (saite)
Ja "okultās tēmas" darbotos, tā būtu cita runa, bet realitātē tas ir vienā līmenī ar elfu un rūķu spēlēšanu larpos. Batorijas laikā ticību šādu izdarību iedarbībai vēl var saprast, XXI gs. tas ir smieklīgi.

> Vai tā strādā tiesību sistēma pēc konsekvenciālisma?

Jā, vispār tieši tā strādā konsekvenciālisms — ja tiesa tāpat būtu piespriedusi mūža ieslodzījumu vai nāvessodu, tad iznākums un sekas (konsekvences) ir identiskas un vienīgā atšķirība ir formalitāšu līmenī, savukārt šī līmeņa vērtība jau ir pavisam cits jautājums. Noķerts noziedznieks ir noķerts noziedznieks, savukārt Epšteina sabiedrotie kā reiz šobrīd tieši tiek izmeklēti un tiesāti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-04-14 00:43 (saite)
Okultās tēmas "darbojas" tādā veidā, ka to piekopējiem ir tendence uz sadistiski slepkavnieciskām un varotkārām orģijām. Kamēr tas notiek kādā frindž kopienā hillbilliju ciemā, tas varbūt ir "smieklīgi". Ne gluži tik jautri, kad ar to nodarbojas elites, kuras nosaka mūsu kolektīvo nākotni, metodiski piesedzoties ar korumpētu tiesu, policiju un masu propagandas mediju starpniecību.

Epšteina sāga ir svarīga ne dēļ viņa paša, bet dēļ tā, ko viņa tiesāšana būtu varējusi atklāt un dēļ kopēja morālās higiēnas. "Mēs vismaz izliekamies, ka mums svarīgi sodīt psihopātiskus bagātnieku, kas pieķerti briesmīgos noziegumos". Šajā gadījumā viņš netika nedz sodīts nedz publiski notiesāts, kas ir pat svarīgāk.
Pie tam viņa loma ir salīdzinoši maza. Milzīgi elitāri pedo ringi nestāv uz kāda viena "kuratora" pleciem. Viņš bija bērnu-prostitūtu suteners priekš politiskajām un naudas elitēm. Tieši pēdējie būtu jāizmeklē un jāvelk uz ešafotiem. Tā vietā viņi tika izglābti no soda. Ar Batorijiem tas pats. Viss tika piesegts, lai lietas varētu turpināties tāpat arī turpmāk. Ja tas būtu atklājies, tad pat pleba niknums būtu pietiekams, lai šādu sadistu un psihopātu klanu kancelētu.

Pateicoties tādiem uzskatiem, kādus tu šeit paud, ļaunums ne tikai var turpināties, bet kļūst arvien neierobežotāks un cilvēku pieradināšana perversijām jau no bērnudārza vecuma tagad sauc par "izglītību" vai "medicīnu".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-04-15 15:19 (saite)
/Okultās tēmas "darbojas" tādā veidā, ka to piekopējiem ir tendence uz sadistiski slepkavnieciskām un varotkārām orģijām. /

Hm, tu saki ka ticēšana šādām lietām noved pie šādām sekām? Nu vispār varētu būt, sk. visu veidu melnsvārčus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-04-15 19:20 (saite)
Melnsvārči ir tas spēks, kas karo pret šo ļaunumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-04-15 19:32 (saite)
Baidos ka tu kļūdies. Jo kas sanāk - okultisms - tas ir saistīts ar ticēšanu pārdabiskiem spēkiem. Melnsvārči - tas ir saistīts ar to pašu. Tie ir praktiski vienas izcelsmes maldi un ļoti līdzīgi bojā domāšanu un uzskatus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-04-15 19:43 (saite)
Ticēšana LAbajam ir tieši pretēja ticēšana Ļaunajam, loh.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-04-16 02:03 (saite)
Nepareizi. Ticēt dievam ir ļauni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?