gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Okultās tēmas "darbojas" tādā veidā, ka to piekopējiem ir tendence uz sadistiski slepkavnieciskām un varotkārām orģijām. Kamēr tas notiek kādā frindž kopienā hillbilliju ciemā, tas varbūt ir "smieklīgi". Ne gluži tik jautri, kad ar to nodarbojas elites, kuras nosaka mūsu kolektīvo nākotni, metodiski piesedzoties ar korumpētu tiesu, policiju un masu propagandas mediju starpniecību.

Epšteina sāga ir svarīga ne dēļ viņa paša, bet dēļ tā, ko viņa tiesāšana būtu varējusi atklāt un dēļ kopēja morālās higiēnas. "Mēs vismaz izliekamies, ka mums svarīgi sodīt psihopātiskus bagātnieku, kas pieķerti briesmīgos noziegumos". Šajā gadījumā viņš netika nedz sodīts nedz publiski notiesāts, kas ir pat svarīgāk.
Pie tam viņa loma ir salīdzinoši maza. Milzīgi elitāri pedo ringi nestāv uz kāda viena "kuratora" pleciem. Viņš bija bērnu-prostitūtu suteners priekš politiskajām un naudas elitēm. Tieši pēdējie būtu jāizmeklē un jāvelk uz ešafotiem. Tā vietā viņi tika izglābti no soda. Ar Batorijiem tas pats. Viss tika piesegts, lai lietas varētu turpināties tāpat arī turpmāk. Ja tas būtu atklājies, tad pat pleba niknums būtu pietiekams, lai šādu sadistu un psihopātu klanu kancelētu.

Pateicoties tādiem uzskatiem, kādus tu šeit paud, ļaunums ne tikai var turpināties, bet kļūst arvien neierobežotāks un cilvēku pieradināšana perversijām jau no bērnudārza vecuma tagad sauc par "izglītību" vai "medicīnu".


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?