gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-02-05 18:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Džo Rogans ir tipisks liberālis. Es būtu ar viņu uz vienas sliedes gadus 20 atpakaļ. Tagad es būtu burtiski pretstats viņa pasaules skatījumam. Bet viņa naivais "inquisitive" štiks ir tas, kas pievelk gan dažādu stratu cilvēkus piedalīties viņa intervijās gan dažādu stratu cilvēkus tās klausīties. Jo tas ir retais moments, kur cilvēki runā godīgi. Runā, ko domā, prezentē datus, kas viņiem šķiet svarīgi un interpretē tos. Platforma, kur notiek reāla diskusija par lietām, atšķirībā no MSM un politiķu runām, kas ir meli un propaganda un gandrīz tikai.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]avralavral
2022-02-05 18:30 (saite)
Īpaši iezīmīgi, ka šāds "tipiskais liberālis", izskatās, ir strauji izzūdoša cilvēku kategorija un jau minoritāte vecumā grupā, teiksim, paaudzi jaunāki par Roganu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-02-05 18:37 (saite)
Man pašam pat negribas vairs lietot vārdu liberālis, jo ES tas esmu. Apkārt tikai fanātiķi, vienas vai citas sektas. Tikai tādi mild intelektuāli konservatīviķi, kurus vis labāk personē nelaiķis Skrutons, ir tiesīgi valkāt liberāļa titulu.

Atzīšu, ka pats jau sen neesmu liberālis. Drīzāk reakcionārs, kuram būtu vairāk pa ceļam ar monarhistiem vai fašistiem, nekā jebko, ko mums, plebam, tagad piedāvā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-02-05 22:55 (saite)
Kāpēc ir jāizdara izvēle no esošajiem? Izveido pats savu pasaules uzskatu kurš nesakrīt ne ar vienu esošo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?