gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-01-25 20:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
CODE BROWN = OVERFLOWING WITH BULLSHIT
be
F*cking ghost town inside that hospital as they all have been the past two years.

You knew once average IQ hit 97 in the West you could literally tell people anything. Anything.

Whatever it is, even if it disagrees with what you told them yesterday, they'll believe it.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2022-01-25 22:09 (saite)
Fakts, ka pie apmēram tādiem pašiem infekcijas līmeņiem Anglija ir atcēlusi gandrīz visus ierobežojumus (un tie, kas ir palikuši ir politiķu muļķība), bet citas valstis gluži otrādi – tos pastiprina, pilnībā apstiprina, ka tie pastāv tikai politisku apsvērumu dēļ.

Šobrīd pat sabiedriskās veselības eksperti lūdzas, lai vecāki bērnus sūtītu skolā, jo atlikušais risks ir niecīgs, bērniem pat mazāks nekā no gripas. Bet daudzi vecāki, skolotāji un politiķi baidās.

Tas vispār ir kaut kas vēsturē nebijis, kad veselības speciālisti aicinātu uz aktīvo – tagad tev ir jāiet uz skolu, ārā spēlēties utt. Ārsti vispār ir piesardzīga suga, kas tikai izsaka ierobežojumus – tu tagad nedrīksti staigāt, tev tikai jāguļ, jāēd tikai buljons. Tu nedrīksti dzert, smēķēt, iet ciemos utt. Jo visas šīs lietas vienmēr cilvēki ir tiekušies darīt, un pat ir darījuši pat ar ārsta rekomendācijām nedarīt. Tāpēc ārstiem tas nekad nav bijis jāsaka, tiklīdz pacients jūtas pietiekami spēcīgs, tu vairs viņu nenoturēsi. Bet tagad, kad pilnīgi veseli cilvēki atsakās iet uz skolu, uz darbu vai citur, vai to aizliedz valdība pretēji ārstu mudinājumiem, ir kaut kāda absurda situācija.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]formica
2022-01-25 23:03 (saite)
"..they do so because they seek the new powerful social bonds. Many of the measures are not relevant or true, but they function as rituals in which people participate in order to connect to the masses of others caught up in the narrative. The more absurd and unscientific the COVID measures and the more that sacrifice is demanded, the better the measures function as rituals. This fits the general function of rituals: a behavior that you participate in not because it is functional to protect you from the virus, but to show to the tribe/collective that the collective is more important than the individual. You would be in error to think that as COVID measures become more absurd, more people will wake up to the insanity, but that is an illusion. The more absurd the measures become, the more blinded certain people will become."
https://dangerousintersection.org/2022/01/02/about-mass-formation-hypnosis/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?