gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-01-05 19:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Masku histērijas tik tiešam nav, ir publisks zemošanās, pazemošanas un pazemības rituāls, kas domāts tikai tiem, kas nav ietekmīgi vai ļoti bagāti.

be


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2022-01-05 20:28 (saite)
nav jābūt ietekmīgam vai ļoti bagātam. maskas jānēsā ielas salašņām.
šoruden pastrādāju stradiņos - maskas nēsā tikai zemākais personāls, biju uz interviju TV, tur maskas nenēsā neviens.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-01-05 20:35 (saite)
Kā esmu novērojis Saulkrastu slimnīcā, tad personāls maskas valkā tikai, tur kur klienti redz. Savās darba un saimniecības telpās nē. Saprotu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2022-01-06 10:30 (saite)
Pilnībā politisks jautājums. Es jau rakstīju, ka pat Dr. Fūrmanis, kurš uzbruka Dr. Aizsilniecei par to, ka viņa neatbalstīja maskas skolēniem, pats to nēsāja uz neskūtas bārdas, kas to padarīja par neefektīvu.

Es nezinu, kad šis trakums beigsies, bet nu ir cerība, ka pēc omikrona, kas aplipinās pilnīgi visus – vakcinētos un nevakcinētos, ar maskām un bez – cilvēki sapratīs, kāds farss šis viss ir.

(Atbildēt uz šo)


[info]pikaczu
2022-01-07 12:10 (saite)
Par to tā īsti nav pieklājīgi runāt, īpaši to cilveku klātbūtnē, kam ir šīs viss ir reāli sačakarējis dzīvi, bet daļai, kam bija iespēja strādāt stabilu, labi apmaksātu darbu no mājām, kam bija labi sadzīves apstākļi, harmoniska ģimenes dzīve šī situācija ir ērta un izdevīga. Pat mans dzīvesbiedrs novērtē iespēju pie mājās taisītām pusdienām darba dienā piedzert aliņu, ja ir tāda vēlme. Uz tā fona sanāk tā - ja atzīt, ka visi ārkārtas mēri slimības atbaidīšanai ir lieki, tad nāktos atteikties arī no ērtībām, kas izriet no mājsēdes. Tāpēc arī no puslīdz pārikuša ofisa planktona rindām nāk viskvelākie ierobežojumu pieprasītāji, bet tie kas reāli strādā splash zone piemēram ēstuvju personāls, kas palika bez darba, nekādus lokdaunus neprasa.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?