gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-11-21 01:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laikam tiešām būs jākļūst par full time Putinbotu. Ai mīn, vai kāds var piekasīties kaut kam no tā, ko viņš šeit saka? Protams, atstājot atkāpei īsto motivāciju. Vecs KGB aparatčiks, skaidrs, bet kāpēc tā runā?
be

Top koments:
That weird moment when a russian president embodies the american values more than the american president

/aizbrauc pēc putinkeša


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]artis
2021-11-21 01:14 (saite)
Vecais KGB aparatčiks sāk ar meliem (“mi tuda ni lezim”), jo skaidri zina, ka tieši KGB ir atbildīgi pie lielas daļas Rietumu “woke” nelaimēm. Te ir nostrādājusi KGB bumba ar aizturēto laika degli — mēs domājām, ka Aukstais karš ir beidzies, uzvarot ASV. Jā, PSRS izjuka, bet KGB aizsāktie активные мероприятия nostrādāja spīdoši — vien vēlāk kā PSRS bija iecerējusi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-11-21 01:18 (saite)
Tāpēc atstāju piebildi par motivāciju. Es, protams, nevaru ielīst Vladimiroviča galvā. Ja viņš šeit vienkārši latenti ieņirdz par to, ko "mēs esam izdarījuši ar amerikāņiem", tad 5d chess.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-11-21 01:23 (saite)
Viņi jau turpina to ko Artis saka, t.sk. ar dažādām vadāmā konflikta stratēģijām, teiksim ja valstī X ir teiksim 2 antagoniskas kopienas, tad piebarojam abu kopienu aktīvistus/ nacionālistus un pēc tam izraisīto konfliktu izmantojam savā labā, piemēram `palīdzot` vienai no antagoniskajām grupām. Tad vēl var mēģināt sanaidot kādas valstu savienības dalībvalstis, piemēram vienā palīdzot izbīdīt ļoti konservatīvus pasākumus vai likumus, citās atkal tipa ``progresīvus``, utt. tur ir iespējama kaudze dažādu kombināciju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-11-21 01:29 (saite)
Protams, tāda situācija ir iespējama, bet vai tu tiešām tici, ka es un miljoniem citu līdzīgi domājošu cilvēku ir "piebaroti"? Cilvēki, kas vienkārši grib saglabāt savu civilizāciju funkcionējošu, nepakļauties nu boļševiku bezpreģelam. Man nevajag Putina kapeikas, lai to gribētu. Es drīzāk varētu noticēt, ka Krievija vēl ar vien sponsorē leftwing ekstremāļus, jo tie tik tiešām padara valstis disfunkcionālas līdz farsa līmenim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-11-21 01:38 (saite)
Es nesaku ka piebaroti. Kaut arī tāda iespēja pastāv. To jau nedara tieši. To dara organizējot kaut kādas muļķības, nu kā pieminekļu gāšana, klajš hunveibinisms kāds reizēm novērojams. Vēlamā reakcija - cilvēkus kam minētās muļķības nepatīk ``panes`` drusku uz pretēja rakstura muļķībām, piemēram baznīcas apskāvienos, to atkal var izmantot. Tikai nevajag pārprast, es nesaku ka krievijas specdienesti ir nu tik ģeniāli ka visu šito dara no viena centra. Reizēm muļķība ir muļķība, reizēm inspirēta, reizēm spontāna un veikli izmantota.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2021-11-21 07:34 (saite)
Tas ir no kaarteejaas "Valdaja runas" : «Глобальная встряска — XXI: человек, ценности, государство». Mesidzhs Rietumiem. Ar vienu meeli puush resetistu stabulee, ar otru - rok bedri US/EU/UN

https://newsland.com/user/4296757178/content/vazhneishie-zaiavleniia-vladimira-putina-prozvuchali-na-sessii-diskussionnogo-kluba-valdai/7494027

(Atbildēt uz šo)


[info]terrifyer
2021-11-21 23:52 (saite)
Based Vlado

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?