gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-11-20 07:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ō, tagad pamanīju, ka nu jau viņam ir kādi 12 alti. Ja būtu īstenticīgs, tad teiktu, ka lūdzu par viņu, bet tā kā neesmu, tad novēlēšu tikai vieglu aiziešanu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bauda
2021-11-21 18:21 (saite)
Es esmu tev soli priekšā, teloh, jo jau paspēju tev daļēji atbildēt uz šo ar kinocitātu savā cibā. Otra manas neiecietības sakne aug tavā necienīgajā, neētiskajā attieksmē, jau kopš manas "atgriešanās" cibā komentējot gandrīz tikai un vienīgi anonīmi, jebšu tev nebūtu nekādi liegts teikt_taisniibu2, tāpat kā šī žurnāla redaktoram, kurš, vienalga, lai cik es nepiekristu viņa viedoklim, vismaz jēdz ielogoties. Saproti? Tas, ka tu neielohojies pat tad, kad tev to palūdz izdarīt, lai es saprastu, kas vispār ar mani runā, nozīmē, ka neesi ne fellow, ne anti-fellow cibiņš, un automātiski piešķir man tiesības izturēties pret tevi kā pret bomzi un potenciālu ekstrēmistu un ritenhausot savā rajonā bez sirdsapziņas pārmetumiem.

Piemēram: kā es varu zināt, kas ir šī komentāra http://klab.lv/users/bauda/186380.html?thread=775436#t775436 autors? Manuprāt, tu diez vai lietotu vārdu savienojumu "iekritis sirsniņā". Bet tā paustais sentiments ir stipri līdzīgs tavējam. Ja tu komentētu ielogojies, man būtu skaidrs, ka anonīmais ir nenopietns trollis un es noteikti nebūtu tik ass arī pret tevi. Es diezgan bieži atrodu savus vecos ierakstus, kur komentāros tiem, kas nevīžo ielogoties, vismaz pavaicāju, kāpēc tā. Bet tas jau nav nekas jauns un unikāls, tāpēc arī liela daļa cibiņu ar laiku virinātāju komentārus ir aizlieguši. Anonīmais nav cibiņš, bet kaut kāds svešais; ar kādām tiesībām tāds vispār te kaut ko lūdz vai pieprasa?

Kas vēl nav skaidrs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu2
2021-11-21 22:28 (saite)
Piedod, es nelīdzdalu šo tavu bābisko riesta danču attieksmi/uzskatu par cibas komentāru personālo/anonīmo statusu, jo mani interesē idejas, uzskati un argumenti, nevis cilvēki, jo domas internetā ir viss, bet cilvēki ir otrsķirīgi. Neticu, ka tavs galvenais bīfs pret mani ir tikai komentāru autorības dēļ. Tur ir kas vairāk. Bet kas tieši? Let's find out!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bauda
2021-11-22 05:20 (saite)
Idiot, nosities pret altāri, tev pateikt bez puķēm, kas ir galvenais bīfs: tas, ka tu esi altārzēnu pisēju komandā, lepojies ar to un vēl uzmācies ar savas komandas reklāmu citiem. Ej virpot straponu, muļķi. Viņam tieši atbild uz jautājumu, bet viņš te Let's find out. Tāds dalbajobs, nevis pasakains, bet vnk TEIKSMAINS!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu2
2021-11-22 16:35 (saite)
Lūdzu, nelamājies un nesprauslā, tev jākļūst lopiskam tikai tāpēc, ka tev ir iracionāli 22. gs (tatad neeksistējoši, safantazēti) aizspriedumi pret 13. gs. vērtībām. Tev nav jāuzēdas uz kādu cilvēku tikai tāpēc, ka viņa uzskati tev šķiet derdzīgi. Varbūt pamēģini palasīt kādu konservatīvās domas žurnālu vai grāmatu, uzzināsi daudz ko jauna, un - pavei - dusmas uzreizi atstāsies, un kļūsi pazemīgāks (kā arī publiski atvainosies par khosmos un citu nesaistītu cilvēku nepamatotu apcelšanu). Cibā vairums lietotāju ir ar tikpat aplamiem uzskatiem kā tev, taču izskatās, ka savā pārcentībā tu viņiem nepatīc. Interesanti, kāpēc?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bauda
2021-11-22 05:21 (saite)
I. Hate. You. Because. Jesus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu2
2021-11-22 16:32 (saite)
Lol, Jāni Balodi, tu te ik pārdienas izveic naida runu pret vienu cibiņu (līdz doksēšanai, paziņu apcelšanai, melošanai, zaimiem utt), jo esi aizspriedumains, iracionāls kristiānofobs? Nu ko lai saka. Tev sanāk biš pašatspēkojoši? Kāds vells tevi rausta? Nāc šurp un klausies Dieva vārdos, es tev varu palīdzēt. Citādāk tu apdraudi sevi un visu cibu. Jo vells rausta, jo krusti nepatīk, brr, Jēzus tevi biedē. Saņemies, esi kā vīrs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bauda
2021-11-22 05:22 (saite)
Viss skaidrs? Ja nav, nekad nebūs. Izsaku nelīdzjūtību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?