gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-11-20 07:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ō, tagad pamanīju, ka nu jau viņam ir kādi 12 alti. Ja būtu īstenticīgs, tad teiktu, ka lūdzu par viņu, bet tā kā neesmu, tad novēlēšu tikai vieglu aiziešanu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bauda
2021-11-22 05:20 (saite)
Idiot, nosities pret altāri, tev pateikt bez puķēm, kas ir galvenais bīfs: tas, ka tu esi altārzēnu pisēju komandā, lepojies ar to un vēl uzmācies ar savas komandas reklāmu citiem. Ej virpot straponu, muļķi. Viņam tieši atbild uz jautājumu, bet viņš te Let's find out. Tāds dalbajobs, nevis pasakains, bet vnk TEIKSMAINS!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu2
2021-11-22 16:35 (saite)
Lūdzu, nelamājies un nesprauslā, tev jākļūst lopiskam tikai tāpēc, ka tev ir iracionāli 22. gs (tatad neeksistējoši, safantazēti) aizspriedumi pret 13. gs. vērtībām. Tev nav jāuzēdas uz kādu cilvēku tikai tāpēc, ka viņa uzskati tev šķiet derdzīgi. Varbūt pamēģini palasīt kādu konservatīvās domas žurnālu vai grāmatu, uzzināsi daudz ko jauna, un - pavei - dusmas uzreizi atstāsies, un kļūsi pazemīgāks (kā arī publiski atvainosies par khosmos un citu nesaistītu cilvēku nepamatotu apcelšanu). Cibā vairums lietotāju ir ar tikpat aplamiem uzskatiem kā tev, taču izskatās, ka savā pārcentībā tu viņiem nepatīc. Interesanti, kāpēc?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?