gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-11-12 21:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vārdu savienojums "Kovida pielūdzējs" tiešām labi raksturo to pašu cibas (sabiedrības) daļu, kas pirms tam un vēl jo projām ir "woke". Šī lieta gandrīz pilnībā pārklājas. Cilvēki bez jebkāda idejiska pamat zem kājām meklē random sektas un viegli pakļaujas elites radītiem kultiem, kuros spēj justies kā vienots spiets un izķērkt leģitīmu naidu uz savu tuvāko savu racionēto 5 minūšu naida seansos.
Btw, neesmu autors, imo jokaste pirmais to 'koinoja'. Vēl viņam bija "kovida reklāma", kas arī labs.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2021-11-13 13:33 (saite)
Jā tā ir SARS - smagais akūtais respiratorais sindroms, šis ir raksturīgs arī vairākiem gripas paveidiem, bet koronavīrusa infekcijā manifestējas straujāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2021-11-13 13:37 (saite)
nu, es teiktu krietni bīstamāks. izteikti nevis nedaudz

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-11-13 13:42 (saite)
Gripas ir dažādas. H5N1, H1N1 utt. C19 ir apmēram vienā līmenī ar pašām smagākajām gripām ( kuras ir retas) kombinācijā ar bakteriālu superinfekciju. Nu un + dažas lietas kas pie gripām ir mazāk izteiktas- var izsaukt citokīnu vētru, tas ir tas no kā reizēm mirst jauni, sportiski C19 upuri un biežāk atstāj paliekošus plaušu un citu orgānu bojājumus. Dažas gripas gan to arī dara.

Tā kā es novērtētu - nedaudz bīstamāks par smagā gala gripām + gan vakcīnas gan antivirālie praparāti pret C19 pagaidām ir vājāki nekā pret gripu. Tas viss kopā pamato karantīnas tipa pasākumu nepieciešamību, bet panikot un pārspīlēt arī nevajag, tas nav ne mēris ne ebola

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?