gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-07-30 20:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Krindžīgi histēriskā prjaņika metode, ko tagad cenšas lietot kombinācijā ar vēl ar vien pieaugošo pātagas resnumu, lai visus nošpricētu, jebkuram non-retarded pilsonim rada tikai lielākas aizdomas par to, ko tieši cenšas iešpricēt. Politikāņi, kas savu mūžu nav devuši jākli par savu pilsoņu veselības aprūpi, nu ir gatavi atdod milzu budžeta naudas un taisīt minetu katram vakcinētajam, lai tie iedurtu sev vēnā viņu izredzēto sēklu, kas it kā 99,7% survival rate uztaisītu par par 99,8%. Visādi kariņi un citi šmariņi laikam saņēmuši no sava baltu runci glaudošā Bond villain pēdējo brīdinājumu, ka ja šoreiz neizdosies, tad viņi tiks izbaroti piranjām. Klauss Švābs, Geitsi, Sorosi, Rotčaildi u.c. Klintoni ir ļoti neapmierināti ar mūsu līderu darbu. Kas i, ka nevar savaldīt šitos zemcilvēkus. Nu apsoliet viņiem bagātības or smth lel.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2021-07-31 07:54 (saite)
bet cilvēki, redzot kā covidam tiek apgūta nauda, arī grib šķēlīti tortes. citādi viņi nepiedalīsies principā. 70 eiro pa poti būru taisnīgi. kas tas ir aprox 200 milijoni. daudz mazāk kā saņem atsevišķi firsti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]resort
2021-07-31 08:21 (saite)
200 miljoni + pošu iepirkums + pošu izplatīšana + loterija + valsts garantēta ārstēšana + Nuremburgas kompensācijas

vaksisti zaļi dzīvo no kopējā katla, jo zinātne. un ja izrādīsies, ka ne zinātne? mēs arī varēsim tikpat saņemt no kopējā katla? par atlaišanām, draudēšanām u.t.t. varbūt varēs sarunāt atlaist kādus 100 miljonus par pāris publiskām eksekūcijām

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mranarhs
2021-08-06 11:02 (saite)
Nuremburgas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?