gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-02-25 14:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
satīra vs realitāte ar dienas atstarpi :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2021-02-25 20:19 (saite)
Vispār kāds tavs necilais viedoklis globālās sasilšanas jautājumā? Tipa super woke "there is no global warming"? Zinātne, pērkamā mauka, šoreiz mums atkal melo, teiksim, par metāna izdalīšanos no permafrosta un to, cik drastiskas sekas tas radīs?

Man liekas, ka ap šo brīdi varētu būt, ka mēs vairs neko nevaram darīt lietas labā, proti, ar katru gadu novèrosim dabā daudz lielākas anomālijas, salas un piekrastes, kas pazūd zem ūdens, utt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-25 21:08 (saite)
Klimats atrodas nepārtrauktu izmaiņu stāvoklī. Ir bijuši laiki ar daudz siltākiem periodiem arī pre-industriālajā laikmetā. Pilnīgi iespējams, ka šobrīd notiek sasilšana vai varbūt tieši otrādi, būs otrs Maundera minimums. Būs un būs. Pielāgosimies, kā parasti.

Problēma ir feikajā alārmismā, kas katrus dekādi izgudro jaunu armagedona scenāriju, pārrakstot iepriekšējo modeli, kurš, protams, nepiepildījās. Tas pilnīgi noteikti tiek darīts politisku mērķu labad un ar koherentu, drošticamu zinātni tam nav nekāda sakara.
Ja esi ievērojis, tad klimata alārmistu ieteiktie "risinājumi" ir kaut kā ļoti izdevīgi bagātajiem un ietekmīgajiem. Lielāki nodokļi, vairāk ierobežojumu privātajam biznesam, vairāk aizliegumu darīt to un to, vairāk valdību kontroles, zemāka dzīves kvalitāte, tajā skaitā mobilitāte , plebam.

Par māti Gaiju tā satraukušie miljonāri turpina celt savas pilis jūru krastos, lai gan paši biedē ar to, ka tūlīt visi būsim zem ūdens.
Pēkšņais spiediens pārejai uz elektromobīļiem un vējdzirnavām, lai gan tas nav ekonomiski reāli un rada tikai problēmas, tajā pašā laikā ne par matu nav "tīrākas" tehnoloģijas.
Zaļo karošana pret atomenerģiju, lai gan tā ir vienīgā alternatīva fosilajiem avotiem.
Galu galā ne viens viens konkrērts datu krāpniecības un doktorēšanas gadījums.
Meinstrīm mediju un visādu sorosveidōigo aktīvā kampaņošana lietas labā.
Un daudzi citi smieklīgumu, kas parāda šī apokalipses kulta transparenti negodīgo dabu.
Lai jau tas klimats mainās. Just piss off with your politics.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]formica
2021-02-25 21:48 (saite)
Ljevaku rupors siienen jau saacis stabuleet par jaunaako panikkampanju , bet klienti veel rezonee aizpeerno propagandu...

https://edition.cnn.com/2021/02/19/world/magnetic-fields-earth-intl-scli-scn/index.html
https://www.iceagenow.info/category/sea-levels-are-falling-not-rising/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2021-02-26 17:29 (saite)
Tur ir zināms smieklīguma moments, teiksim zviedri viens otru kaunina par avioreisiem un tml. Idiotisms.

Viss ir vienkārši kā mājas stūris. Ir hipotēze ka CO2 veicina siltumnīcas efektu, hipotēze ir diezgan ticama un saskan ar mērījumiem. Okej. Ko mums šajā sakarā darīt? Elementāri - iegūt enerģiju tādā vaidā kas a) neražo C02 un b) dod vismaz esošās jaudas. Kas tas ir? Atomeraktori tie ir. Viss. Ja kāds nesaka šo tātad vbiņam visas klimatizmaiņas patiesībā ir pie dyrsas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-26 17:41 (saite)
Nu jā. Pat priekš cilvēkiem, kas neskatās tālāk par tīri pragmatismu, skaidrs, ka "zaļā" politika un viss tas environmentālisms ir blēdība. Kad ieskatās dziļāk, tad pat var redzēt kuri ir blēži un ko viņi ar to grib. Te nule formica iepostēja tieši par šo tēmu. Pat naftas giganti vairs neprotestē pret klimata caru ieteikumiem, jo viņi par to dabon labus atvieglojumus no valsts kases un pie reizes iegūst neierobežotas tiesības ofšōrot un outsōrsēt savas industrijas uz trešās pasaules valstīm, kur nav jāmaksā nekādi nodokļi, nav nekādu ekoloģisku ierobežojumu un var izmantot vergu darbu. Protams, masu dezinformācijas līdzekļu teiks, ka šāda faktu interpretācija ir "konspirācijteorija". Ko citu viņiem teikt. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-02-26 17:48 (saite)
Tā ir nevis vienkārši blēdība bet pardon manu konspiroloģiju, Krievijas un
Ķīnas specdienestu operācija. Sevišķi uzkrītoši Vācijā un Eiropā vispār, pierunāt viņus aizvērt savas AES un pēc tam uzsēdināt uz savas gāzes aka nordstream 2. Rezultātā viņi dabū: a) Eiropa no viņiem ir atkarīga b) Viņiem ir kur likt savu gāzi c)Eiropa viņu vietā vēl CO2 kvotas samaksā, jo dedzina ta pie sevis, a viņi tikai iegūst, nededzina, nemaksā - Vuaļā bingo.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_power_in_China

https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_power_in_Russia

kā viegli redzams, abas ir lielākās kodolenerģijas ražotājas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-02-26 18:30 (saite)
Protams. Taču šī sevis pazemošanas un savas vēstures nīšanas kultūra, kas ir galvenie ingredienti "woke" kapsulā ir ļoti izdevīgi ārējiem, Rietumu civilizācijai naidīgiem spēkiem. Kā vienmēr, kulturālās revolūcijas notiek pateicoties piektajām kolonnām. Pašas eiropas tautas to sev nekad nedarītu. Šī politika tiek uzspiesta no augšas un provocēta no šīm tautām nelojāliem aģentiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?