gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Klimats atrodas nepārtrauktu izmaiņu stāvoklī. Ir bijuši laiki ar daudz siltākiem periodiem arī pre-industriālajā laikmetā. Pilnīgi iespējams, ka šobrīd notiek sasilšana vai varbūt tieši otrādi, būs otrs Maundera minimums. Būs un būs. Pielāgosimies, kā parasti.

Problēma ir feikajā alārmismā, kas katrus dekādi izgudro jaunu armagedona scenāriju, pārrakstot iepriekšējo modeli, kurš, protams, nepiepildījās. Tas pilnīgi noteikti tiek darīts politisku mērķu labad un ar koherentu, drošticamu zinātni tam nav nekāda sakara.
Ja esi ievērojis, tad klimata alārmistu ieteiktie "risinājumi" ir kaut kā ļoti izdevīgi bagātajiem un ietekmīgajiem. Lielāki nodokļi, vairāk ierobežojumu privātajam biznesam, vairāk aizliegumu darīt to un to, vairāk valdību kontroles, zemāka dzīves kvalitāte, tajā skaitā mobilitāte , plebam.

Par māti Gaiju tā satraukušie miljonāri turpina celt savas pilis jūru krastos, lai gan paši biedē ar to, ka tūlīt visi būsim zem ūdens.
Pēkšņais spiediens pārejai uz elektromobīļiem un vējdzirnavām, lai gan tas nav ekonomiski reāli un rada tikai problēmas, tajā pašā laikā ne par matu nav "tīrākas" tehnoloģijas.
Zaļo karošana pret atomenerģiju, lai gan tā ir vienīgā alternatīva fosilajiem avotiem.
Galu galā ne viens viens konkrērts datu krāpniecības un doktorēšanas gadījums.
Meinstrīm mediju un visādu sorosveidōigo aktīvā kampaņošana lietas labā.
Un daudzi citi smieklīgumu, kas parāda šī apokalipses kulta transparenti negodīgo dabu.
Lai jau tas klimats mainās. Just piss off with your politics.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?