gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-02-24 01:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
runājot par visām tām nebūt ne ideoloģijām un nebūt ne šarlatānismu
Neslikts mūsdienu sociālo zinātņu produkts, kas balstīts uz nebūt ne neomarksistu izstrādāto 'kritisko rasu teoriju'

Smieklīgākais šajā visā, ka lai gan mērķis šeit ir parādīt "balto kultūru" kā problēmu un pārvarēšanas cienīgu lietu, jebkuram normālam cilvēkam tas pa lielam izskatīsies kā "white people are teh awesomest race of all" :D



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2021-02-24 16:19 (saite)
Tas jā - tur ir vairākas lietas kuras strīdas viena ar otru, ja neprecizē. Okej pie tā uzsvara uz darbu [ drīzāk efektīvu nekā obligāti smagu] ir klāt arī zinātniskā metode, kas kopā ir par izgudrošanu. Uzsvars uz utoritātēm strīdas [ bet vrb līdzsvaro?] ar competition. Par to vai ar likumu vajag sargāt entitlement es nebūtu drošs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2021-02-24 16:28 (saite)
"effective" un "hard" noteikti ir divas dažādas lietas (kā reiz efektīvs bieži vien ir arī viegls), un zinātniskā metode tur nav minēta kopā ar izgudrošanu, kā arī ne obligāti iet kopā (ne visi cilvēki, kas seko zinātniskajai metodei, ir izgudrotāji, un ne visi cilvēki, kas kaut ko izgudro, to dara, balstoties zinātniskajā metodē - ļoti bieži izgudrošana ir atsevišķs process, kas balstās čujā-ņuhā-poņā, un tad cipargalvas pārbauda, vai tas tiešām strādā).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?