gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2016-08-26 15:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Apnikuši jau tie neirotiskie cibas ieraksti, tajā skaitā no sevis. Arī kaut kāds širmis. Bet ko lai tādu pozitīvu uzraksta. Vot forši tiem, kam lauki un var rakstīt par bekām, ķiršiem vai kurmjiem. Rakstīt garus tekstus par savu iekšējo stāvokli vai apkārtējiem ņeprjot, jo esmu vīrs, kam viss jātur sevī un tas pat labi. Savukārt abstrakti apskatoties uz pasauli, nekas labs pie horizonta nav redzams. Atceros, ka sāku savu blogu tīri pašaizliedzīgā iemeslā (tie ieraksti vēl ar vien ir tur, ja kāds ļaundaris nav izdzēsis) - informēt cilvēkus par mazpazīstamu, bet izcilu mūziku. Tad ar dažiem čomiem izveidojās roks.nemirst.lv, kas to absorbēja un sāku dirst kaut kādas elesdešnās herņas par metafiziskiem pārdzīvojumiem. Abos gadījumos bija pozitīvs mouds. Šobrīd nevaru saprast ko varētu rakstīt tādu, lai tas neizraisītu mieles kā manī tā lasošajos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2016-08-26 17:49 (saite)
Priecājos par šādu pašreflekciju cilvēkos. Citādāk brīžiem ir tādā kā neliela cirklejerk juška, ja runājam par konkrētu topiku trendīgumu. Es katrā ziņā esmu ļoti par to, lai cilvēki nekoncentrējas uz viena tipa postiem, bet paralēli, piemēram, informēšanai par relatīvi nezināmām bandām (kas, manuprāt, ir ļoti cēls pienākums, ko veikt) šad tad var uzsist rakstu par savu iekšējo pasaulīti un tamlīdzīgi. Tas tomēr lasītāju prātos labāk nostiprina autoru kā simbolisku yet soc-rēalu tēlu.

Jeb "just do it faggot" :>

(Atbildēt uz šo)


[info]eos
2016-08-26 19:30 (saite)
raksti par tiem jaunākajiem zinātnes sasniegumiem, kas emocionāli paķer. Iekomentē, novērtē. Kas tad vēl bez zinātnes ir tāds uz true cold facts balstīts, par ko neviens negribētu ar Tevi strīdēties?

(Atbildēt uz šo)


[info]half_slavic
2016-08-26 20:28 (saite)
RAKSTI PAR JAUNUPA SIEVIŅU. oops, caps lock

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?