gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-01-03 13:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

meanwhile


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2021-01-03 21:42 (saite)
Mhm, viss ir feiks, turklāt vienīgie, kas spēj visu ko viltot un pat valstiskā līmenī, ir demokrāti, tikmēr republikāņi, mazie nabadziņi, raud stūrī. It īpaši republikāņu kontrolētajā Ziemeļ un Dienviddakotā. Tur viņiem visvairāk covid nāves pieśuva.

Protams, ka pastāv daudz un dažādi faktori. Kaut gan komentāru iepriekš tu pie visa vainoji demokrātus. Ātri gan tu tos kažokus maini.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-01-03 21:54 (saite)
Demokrātu štati ar vislielākajiem ierobežojumiem ir līderos. Tāda bija mana doma. Republikāņu štatiem ir dažāda, bet kopumā liberālāka politika, kurai pēc idejas vajadzēja viņus vilkt uz leju, bet tas nenotiek. Analoģiski ar Eiropas valstīm. Atspeko lokdaunu retoriku un padara kārenas, kas šņāc uz visiem par noteikumu neievērošanu, par vēl jo lielākiem kretīniem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]riobravo
2021-01-03 22:07 (saite)
Ierobezojumi var nestradat ari tapec ka tos neievero, nevis tapec, ka tie ir nepareizi. Atceros zinas ka Wuhana lokdauna laika metinaja ciet durvis tiem kas nesaprata. Skiet ka rezultats bija. Bet principa, ja ierobezojumi nestrada, tad tos tik pat labi var atcelt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?