gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-11-25 16:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
komsomol
"Anything is morally justifiable when the media has coached you into believing that you're the resistance and fighting against Nazis.
The non-stop Drumpf news cycle over the past few years wasn't orchestrated just because all these media orgs hate Trump (although they do). No, it's because they wanted to develop an army of useful idiots who'd help in stealing the election without the need for any central coordination. As we have seen, many will have acted purely on their own initiative and out of their own zeal."


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeltens
2020-11-30 22:31 (saite)
Tām ķirzakām, kas grib saglabāk status quo pasaulē gan jau ka tīri labi patīk. Tu tiešām domā, ka antiTrump kampaņas kāds sponsorē, bet visi Trampa fani gan ir sirdsšķīsti un true un nemaz nav apmaksāti troļļi?

Man, piemēram, Tramps nepatīk. Man nepatīk, ka viņš kā tāda Ramona Petraviča nekaunas no tā, ka nemaksā nodokļus, man nepatīk, ka viņš atklāti aicina policiju pielietot vardarbību pret protestētājiem, pat ja tie protestētāji ir aktieri (kas vispār jau ir tikai pieņēmums, bet nu ok).

Kur slēpjas tas viņa āķis? Kāpēc viņš ir mesija? Jo ļauj visādām piesārņojošām industrijām dot darbu vietējiem melnstrādniekiem? Jo pārceļ biznesus no Ķīnas uz Ameriku, jo nav uzsācis nevienu karu? Jo saka, ka covid neeksistē, jo viņam ar dārgām zālēm to izārstēja 2 dienās, bet parastie viņa vēlētāji to nevarēs atļauties, jo Amerikā nav tāda sociālistu izgudrojuma kā bezmaksas medicīnas? Jo kapitālisms=republikāni=labi, bet sociālis=demokrāti=slikti?

Es tiešām bez ironijas gribētu saprast, ar ko viņš ir tik labs un īpašs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-11-30 23:18 (saite)
Tīri kā personība viņš nav nekas izcils un es varu saprast kāpēc viņš daudziem nepatīk. Ar ko viņš ir labs. Ar to, ka negivo faku par korporatīvo politkorektuma kultūru kultismu, atklāti pauž savu patriotismu un nacionālismu, nebaidoties no tā ko par to teiks ASV mediji, kas ir agresīvi anti-amerikāniska un anti-patriotiska. Viņš izdarījis vai centies izdarīt pietiekami daudzas no lietām, kuras no viņa prasīja konservatīvie vēlētāji un par kurām republikāņi dekādēm nav likušies ne zinis.
Ir pilnīgi skaidrs, ka viņš ir pamatīga skabarga pakaļā pasaules varenajiem globālistiem, tiem pašiem lielkapitālistiem, kurus arī tu laikam ne pārāk mīli, jo absolūti histēriskā un visaptveroša mediju kampaņa, lai viņu kaut kādā veidā nomelnotu un padarītu par monstru tautas acīs, bija pamatīgs lakmusa tests, ka parādīja kā ASV tā visu Rietumu korumpēto politisko klimatu, kurā drīkst pastāvēt tikai viens pareizais viedoklis un ideja un kuru pilnībā atbalsta lielās ar cenzūru saslimušās big tech korporācijas, visi lielie mediju konglomerāti un visi mega bagātie oligarhu klani. Nu ir pilnīgi skaidrs nekādas demokrātijas de facto īsti vairs nepastāv un Rietumu politika lielā mērā kļuvusi par vienpartejisku sistēmu kāda tā bija PSRS vai šobrīd ir Ķīnā. Interesanti, ka arī woke dēmōni ar īpašu niknumu sarosījās tieši pēdējos 5 gados, padarot realitāti tādu, kur nereti nevar atšķirt reālas ziņas no satīras portālu darbiem. Absolūti demoniskais naids un vēlme iznīcināt cilvēku, kas atļāvies nepiedalīties kopējā New World Order projektā, daudziem atvēra acis. Ar to vien Trampa ēra jau ir net benefit ne tikai priekš ASV, bet visas Rietumu pasaules. Cilvēki ar vien mazāk tic melīgajai presei, ar vien vairāk norāda un protestē pret totalitārajām tendencēm savu valstu politikās, uzbrukumiem vārda brīvībai, kas tiek maskēti aiz iecietības un pieklājības plīvuriem, daudz aktīvāk pieprasa robežu aizsardzību un neļaušanos stihiskai migrācijai no bīstamiem reģioniem utt. Populārākas kļūst partijas, kas uzstāj uz nacionālu suverenitāti un tiesībām lemt par savu nākotni lokāli, nevis deleģēt visu varu planetāriem birokrātiskiem orgāniem, kam nav neviena priekšā jāatskaitās. Priekš manis tās ir labas tendences. Priekš tevis droši vien nē. Es negribu, lai mūsu skolās vai ierēdņu kuros būtu jāmācās kritiskā rasu teorija vai to kā cilvēki iedalās 74272 dažādos dzimumos, jo psihiski nelīdzsvarotu kultistu bariņš kaut kur Berklijā to pieprasa. Pašreizējais politiskais establišments jau gadiem dedzīgi atbalstu visus šos atprātošanas pasākumus un ja tā turpināsies, tad atkal būsim tur, kur jau reiz bijām, tāpēc nākas atbalstīt visādus trampus. Beggars can't be choosers.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?