gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-10-19 06:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Čečens, kas dažas dienas atpakaļ Francijā nogrieza galvu kādam skolotājam par to, ka viņš atļāvās parādīt Magameda karikatūras, pirms tam ar visu ģimeni tika noraidīts potenciālajam patvērumam Polijā. Ļaunie poļu nacisti! Negrib dalīt diversitātes pienākumus ar progresīvo Eiropu. /=[


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2020-10-19 07:54 (saite)
Kā jau es minēju savā postā, francija sāk mest ārā islāma radikāļus

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-10-19 08:11 (saite)
Polija nekad viņus nepieņēma. Polija>Francija. Un Francija nevar neko izdarīt ar visiem tiem simtiem tūkstošu vai miljionu, kas jau tur sen dzīvo un ir ar pilsonību. Tur veselas pilsētas jau sen islamizētas un galvu griešana nekur neizpaliks arī turpmāk. Šis būs mūžīgs arguments pret jebkādām migrantu kvotām, kuras EUSSR mēģinās uzspiest. Parādīt nogrieztu galvu bildes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]avralavral
2020-10-19 11:47 (saite)
Kontekstā nozīmīga ziņa ir šī: iekšlietu ministrs paziņojis, ka rosinās organizācijas Collectif contre l'islamophobie en France piespiedu likvidāciju un aizliegšanu. lūk, to es negaidīju. tā ir ļoti jaudīga organizācija; tā līdz šim sistemātiski sūdzēja tiesā un arī uzvarēja tādas žurnālistes kā Karolinu Furestu (Caroline Fourest), kura uzrakstīja grāmatu "Tiesības uz zaimošanu" un pavadīja gadus, čakarējoties cauri apelācijas un kasācijas tiesām. izskatās, ka ar šo iekšlietu ministra paziņojumu tuvojas kaut kāds lūzuma brīdis (bet varu kļūdīties, protams).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]avralavral
2020-10-19 11:54 (saite)
Vēl par to, ka ziņu lenta aizvien vairāk atgādina The Onion: cilvēki esot gājuši un braukuši garām tam līķim ar nogrieztu galvu, jo tas izskatījies tik nereāli, ka viņi domājuši: tas ir kaut kāds izaicinošs konceptuālās mākslas projekts, lai liktu "aizdomāties"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2020-10-19 12:18 (saite)
Nu lai ministram izdodas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?