gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-10-05 18:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu ko brieži, kā mēs uzvedīsimies, kad atkal nāks pavēles no augšas staigāt uzpurņos, tēlot, ka baidāmies viens otram pieskarties? Man te pāķos, par laimi, daudz veselīgāka attieksme pret šo visu. Fucks are rarely given, bet formāli izpildās. Urbānajās liberālijās, kā Rīga, droši vien būs pilnīgs DeuxEx.

Nu un vispār - ja nekad nebūs zāles vai vakcīnas? Tad šis režīms forever? Powers that be, tas pietiekami izdevīgs modus operandi. Ar klimatismu neizdevās neko panākt un tepat jau ziņa, ka teju Maundera minimums un mums sāksies mazais ledus laikmets, jo Golfstrīmu var aizskalot ar vēsiem ūdeņiem. Sanāk, ka kronis tikai paliek kā labs biedēšanas līdzeklis.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2020-10-05 19:49 (saite)
Cik saprotu, Latvijā diezgan labi darbojās kontaktu izsekošana. No tā bija skaidrs, ka infekcija vairāk izplatījās privātos kontaktos un darba/mācību vietās.

Tad kādā sakarā maskas ir vajadzīgas transportā, ja tā nav nozīmīga riska vieta? Kā vienmēr, valdība vienkārši cenšas parādīt, ka kaut ko dara, nevis reāli spēj risināt problēmu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mranarhs
2020-10-07 16:36 (saite)
Bija gan diezgan bieži ziņas par autobusiem utml, kuru pasažierus aicināja atsaukties, jo bija braucis arī covidnieks. Precīza uzskaite gan jau pašam SPKC ir. Vai transports ir "dzenošais faktors" - vellsviņzin.

Bet arī ar visu šo es maskas uzskatu par liekām, jo nav pierādīts efekts, kā arī cilvēki tās nemāk lietot pareizi un vēl cieš no blakusefektiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2020-10-05 22:41 (saite)
https://twitter.com/i/status/1313201217309417478

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?