gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-09-10 20:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
No mūsdienu Latvijas liberālo 'domātāju' loģikas sanāk, ka "Tautas Fronte" bija labēji radikāla organizācija, kas cīnījās pret globālisma idejām (PSRS) un cieti uzstāja uz etno-valsts uzbūves, stingrām robežām, suverēnu nacionālu tautu un vienotu valodu/simboliku. Mēs dzīvojam neatkarīgā Latvijā pateicoties "nacistiem".
(jā, zinu, ka daudzi diegabikši tiešām arī uzskata to par postu - labāk dzīvot pakļautiem tam vied lielskung' no Centr').
Bonusā, SAVU vēstures redzējumu, nevis lieskung' noteikto pareizo. Atcerēsimies, ka tādas Zviedrijas ilgi vēl laizīja Staļina olas un reti kur Eiropā bez postsovok valstīm tiek aizliegtas sarkanās partijas un to simbolika atšķirība no to etnopolitiskā pretpola nacionālsociālismā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]3koma14vs007
2020-09-11 23:00 (saite)
Neandertālietis ctulhu te runā par kapacitāti, kur homo sapiens ir pilnīgi aksiomātiski skaidrs, ka migrācija, kāda tā ir pēdējos gados, ir jāaptur PILNĪBĀ. Ja mēs gribam saglābt savu civilizāciju no bojāejas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-09-11 23:11 (saite)
Un tagad pamēģini padomāt ar galvu. Ko nozīmē ``pilnībā``? Nu teiksim tavs bērns, ja tāds ir vēlas studēt Oksfordā. Viss apturam migrāciju robeža ciet nekur viņš nestudēs. Ir okej?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-09-12 03:48 (saite)
Apturēt migrāciju UZ šejieni, nevis NO šejienes.
Un tie teksti par "nodrošināt izglītību un likumsargus" lol. Taisīt veselas valstis par kaut kādu grūti audzināmo bērnu meganometni. What could go wrong. Tā it kā šahīds, kurš grib tev nogriezt galvu, taisās mācīties tavas izglītības un integrēties tavā smirdīgajā kafiru kultūrā, kuru nicina by default. Un "kara traumas". Srsly, tu vēl ar vien tici "bēgļu" mēmam. Tie nav bēgļi, bet iebrucēji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-09-12 11:57 (saite)
/kurš grib tev nogriezt galvu, taisās mācīties tavas izglītības un integrēties tavā smirdīgajā kafiru kultūrā, kuru nicina by default. Un "kara traumas". Srsly, tu/

Nu kā jau teicu augstāk konkrēti šādus - ārā [vai cietumā]. Tas tad arī ir likumsargu un gebņas darbs tādus atrast noķert izolēt. Kara apstākļos - arī iznīcināt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-09-12 13:16 (saite)
Viņu absolūtais vairums ir tāds. Neredzi kas notiek Zviedrijā, UK un Francijā. Tie, kas negriež galvas paši ir klusi galvgriezēju atbalstītāji. Varbūt neprot vai negrib griezt galvas, toties varo baltās sievietes, spridzina ēkas, piedalās bandu karos, tirgo narkatu utt. Pat mierīgais to cilvēku procents nav integrējams un vienmēr dzīvos savās komūnās.
Papildus - nahuj viņus vajag. Rietumiem NAV pienākuma pieņemt migrantu, lai ko tev tavi mēdiji nestāstītu. Nav tāda pienākuma, nedz vajadzības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?