gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-09-10 20:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
No mūsdienu Latvijas liberālo 'domātāju' loģikas sanāk, ka "Tautas Fronte" bija labēji radikāla organizācija, kas cīnījās pret globālisma idejām (PSRS) un cieti uzstāja uz etno-valsts uzbūves, stingrām robežām, suverēnu nacionālu tautu un vienotu valodu/simboliku. Mēs dzīvojam neatkarīgā Latvijā pateicoties "nacistiem".
(jā, zinu, ka daudzi diegabikši tiešām arī uzskata to par postu - labāk dzīvot pakļautiem tam vied lielskung' no Centr').
Bonusā, SAVU vēstures redzējumu, nevis lieskung' noteikto pareizo. Atcerēsimies, ka tādas Zviedrijas ilgi vēl laizīja Staļina olas un reti kur Eiropā bez postsovok valstīm tiek aizliegtas sarkanās partijas un to simbolika atšķirība no to etnopolitiskā pretpola nacionālsociālismā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2020-09-10 21:56 (saite)
tad ko vijobivaješsja?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fedrs
2020-09-10 22:23 (saite)
Padomā pats!
Caurmēra interneta ētera piesārņotājs, vai ik dienas piedzīvo, kā kāds uzkāpj uz kājas, kaut ko ne tā pasaka, vai otra puse pamet ar bērniem, savācis/savākusi līdz televizoru, rūteri, ledusskapi, vienvārdsakot, visu citu, kas dzīvē bijis jauks. Tad par to tad todien arī tiek iebļauts.
Pilnībā leģitīma sāpe. Viss saprotams, cilvēks pelnījis iejūtīgu vārdu vai pat kurjeru ar sūtījumu no spirits un vaina.
Turpretīm tev te jau gadiem viens un tas pats. Katru dienu meklē kaut kādu sūdu, ko palasīt, uzvelcies pats un vakarā zāģē ēterā. Turklāt, atļaušos piezīmēt, bez kādiem konstruktīviem piedāvājumiem, piemēram, nodedzināt zeķubikšu fabriku Aurora, lai diegabikši apsaldē pakaļu.
Tu gribētu, lai kāds tavā vietā atrisinātu šo tavu problēmu? Vai vienam baidīties ir bail?
Krievi nāk, fašisti nāk, pidari nāk, kukluksklans nāk, ķirzakcilvēki nāk... Mēs visi mirsim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-09-10 22:26 (saite)
Runāt par aktuālām problēmām ir nepiedienīgi Cibai? Nu sorr, es šodien neizbimbājos, nebiju uz jogas salonu un neuztaisīju humusu un neizlasīju žižeku. Man ir citas intereses šī socmedija ietvaros. Vai tad diversitātē nav spēks?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?