gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-08-27 19:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nevēlos piebāzt visu cibu ar kāzusiem no pindosu 'revolūcijas' drāmas, bet te bija viens pēdējās dienās labi apzelēts gadījums, kur nesenajā grautiņā kādā Viskonsinas pilsētiņā 17 gadīgs 'militia', kas pēc savas iniciatīvs bija atnācis sargāt rajončegu no demolantiem sašāva vairākus antifa deģus pašaizsardzības nolūkos. Lo and behold viens no uzbrucējiem, pedofils recidīvists.
Vēsture atkārtojas:

I knew a few punkers that played footsie with Antifa WAY back in the day. Nearly every one of them were the worst kind of smelly, squatting gutter punks you could imagine. Since they were of the lowest variety of human filth, they naturally saw anyone with 5 bucks in their pocket as rich elite pigs. There's obviously big Soros-bucks driving this thing from on high, but at the street level these people are walking sacks of garbage, and most of them are addicted to a medicine cabinet of drugs and bad ideas. Typical dichotomy of socialist revolutions. The rich have everything to gain, and the poor have nothing to lose.

Reminds me of the NKVD rape gangs that the Reds let loose on Germany at the end of the war. Turning the dregs loose on society as a weapon of social engineering is a very old tactic.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2020-08-27 20:39 (saite)
Ļoti interesanti. Izskatās, ka dabūja, ko pelnīja.

Kaut kā mēdiji par šo vēl necenšas rakstīt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-08-27 21:08 (saite)
Mediji rakstīs, ka white supremacisti apšauj mierīgos demonstrantus. (17gadīgais zēns btw bija kaut kāds žīdiņš, kas pie tam atbalsta BLM, bet bija atnācis sargāt rajončegu, kad aptrakuši antifas sāka viņam uzbrukt).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2020-08-27 21:12 (saite)
Izskatās, ka otrs arī bijis krimināli sodīts. Raksta, ka Anthony Huber bijis sodīts par narkotiku tirgošanu.

https://twitter.com/4WARDDEFENSE/status/1298852618471538689

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2020-08-27 21:15 (saite)
Un šeit: https://twitter.com/JarrodBrandin/status/1298992784670519296

Ceru, ka apstiprinās, ja nu gadījumā tas ir feiks vai sajaukts ar tādu pašu vārdu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2020-08-27 21:33 (saite)
Viens vēl var būt nejaušība, bet ja visi 3 bija kriminālie, tad tā ir statistiska neiespējamība. Tajā pūlī visi droši vien bija kriminālie, kas tur gatavojās dedzināt un laupīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2020-08-27 21:53 (saite)
Rosenbaum, Grosskreutz, Huber? Hmm iekavas iekaviņas lol. Gandrīz kā 17ajā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2020-08-28 00:42 (saite)
Kā tu jau paredzēji: https://www.apollo.lv/7048729/mans-darbs-ir-aizsargat-kapec-17-gadus-vecs-zens-ar-trieciensauteni-atklaja-uguni-uz-protestetajiem

Ne vārda par to, kas bija viņa uzbrucēji. Tāpat ne vārda, ka Bleks nepakļāvās policijas prasībām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-08-28 01:25 (saite)
Kopīpasta no Rietumu "pareizajiem" medijiem. Paldies, ka mums vēl pagaidām ir internets ārpus Pravdas, kaut arī vairs ne tik brīvs kā senāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2020-08-27 21:49 (saite)
Tiem nabagiem ieboreets, ka 'nashi pobedjat', taapeec arii visjaunaako laiku veesturi varees paarrakstiit un vinjus neviens neietupinaas. Savukaart marksistu kuudiitaaji cer nobliezt divus zakjus uzreiz - graabt karstas ogles sveshaam rokaam un vienlaikus nosuutiit uz cietuma universitaati peec iespeejas vairaak indoktrinaacijas nometnju publikas, lai nodroshinaatos ar savu elektoraatu. Savukaart masu dezinformaacijas liidzeklji pilnaa sparaa debilizee labticiigos civilistus.

https://youtu.be/mYnMXmxmvwc

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-08-27 22:01 (saite)
Jā, skumji. It īpaši tas cik viegli marksistiem atkal izdodas sakūdīt bērnus, vecākus un vecvecākus vieniem pret otru tā ka visi viens pret otru ir kā Pavļiks. Saki, ko gribi, bet kultūrmarksisti ir daudz sofisticētāki un skilled, nekā veco laiku ļeņinisti un trockīti. Īpaši lielās informācijas laikmetā, kuru tie lieto virtuozi. Kas viņiem pretim, 4chan mēmisti un Trampa tvīti. Skumji. Jāsaņemas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

marksistiem viegli izdodas sakūdīt
[info]formica
2020-08-28 00:04 (saite)
"Students, acting as the ‘trainer’, were required to train the puppy on a discrimination task by punishment with increasingly severe and real shocks. The participants could see the dog suffering and hear its yelps and howls.
.. Having been informed at the outset that this was an ‘important’ scientific investigation into the “critical fusion frequency” in canine vision, almost all suppressed their own better instincts and ultimately surrendered to authority. .. 54% of the male participants went to the maximum voltage – but, interestingly,all of the female went to the max! "

https://www.integratedsociopsychology.net/society/conformity-obedience/milgrams-obedience-experiments/milgrams-obedience-experiments-2/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: marksistiem viegli izdodas sakūdīt
[info]gnidrologs
2020-08-28 00:08 (saite)
Jā, interesati, ka tie, kas cibā neimdropo Stenfordas cietumeksperimentu, par šo nez kāpēc mazāk ieinteresēti, jo apstrīdēt propagandu laikam.. tā kā neērti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?