gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-07-30 15:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Divas perfekti aprakstošas un kodolīgas runas no Evan Sayet par pašreiz dominējošo ideoloģiju un tās totalitārajiem draudiem.
Regurgitating the Apple How Modern Liberals "Think"
In this, the single most seen lecture in Heritage Foundation's history -- a talk Andrew Breitbart called, "One of the five most important conservative speeches ever given" -- Evan lays the foundation for what would soon become known as the "Unified Field Theory of Liberalism" and how and why that ideology leads the Left to side only and always with evil over good, wrong over right, ugly over beautiful, profane over profound and the behaviors that lead to failure over those that lead to success. This is the talk that serves as the basis for Evan's bestselling book, "The KinderGarden of Eden: How The Modern Liberal Thinks," the book Bill Whittle calls "Perhaps the most important book I've read in the past ten years.


Tas no 2007ā gad, bet skan itkā no šodienas. Centrālais punkts par nediskriminācijas ideoloģiju, kas noved pie nepatiesības un ļaunā uzvaras ir laikam precīzākais, mazāk uzblīdušākais apraksts par moderno liberālismu-kreisismu-globālismu. Arī tas, ka cilvēkiem, kas tam pakļāvušies, nav obligāti ļauni vai muļķi. Sasaucas ar tik pat labo Rogana sarunu ar woke kulta pētnieku James Lindsay. Vajadzētu sākt saprast kas visvairāk ietekmē cilvēka rezistenci pret šo ļaunuma un melu kultūru un kāpēc tik lielas cilvēku masas tai tik viegli pakļaujas. Vakcīna pret šo vīrusu ir svarīgāka par sūda kovidiem.

Nazism and 2020 American Socialism
Interesanti kā viģikam, kurš ielikts šī gada martā ir tikai 270 skatījumu, 20 'laiku' un divi komentāri. Gūgles sponsorētā Patiesības Ministrija strādā izcili.

Paldies, [info]formica


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shanietis
2020-08-02 21:33 (saite)
Video(trešais) ir patiešām labs, ļoti skaidri formulēts, īpaši patīk komentārs par kapitālismu. Bet ir otra, apgrieztā problēma. Ko sabiedrībai darīt ar tiem, kas sludina ka brīvība - tas ir slikti. Un aktīvi darbojas, lai panāktu brīvības ierobežojumus. Vienkāršākais piemērs - vārda brīvība un "naida runa".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2020-08-02 22:43 (saite)
Tā īsti nezinu ko ar viņiem darīt.

Jāļauj aplauzties un jārāda viņu vadoņu savtīgo dabu + ignoranci pret cilvēkiem, arī nosacītajiem savējiem. Principā mācīt vēsturi.

Ja kāds uztaisītu algoritmu, kā viņus atprogrammēt, vecāki maksātu lielu naudu, lai atgūtu savus bērnus normālus. Tas pats, kas ar citiem kultiem. Pētāmie šobrīd pieejami biezā slānī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?